2021. január 22., péntek

Vatera leütés

A fix ár az az ár, amelyért az eladó azonnal, az aukció eredetileg tervezett végénél hamarabb is hajlandó eladni termékét. A vevő ilyenkor nem licitet tesz a. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! KÉREM LEÜTÉS ELŐTT ÉRDEKLŐDJÖN A TERMÉK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL!


Ha még nem telt el nap a termék leütése óta. Ha már küldtél fizetési emlékeztetőt (egy termékkel kapcsolatosan egy alkalommal tudsz ilyen levelet küldeni). A leírásban ajánlott feltüntetni, hogy egy adott mennyiség (darabszám) leütése pontosan milyen szolgáltatásra vonatkozik, valamint azt, hogy a vevő vásárláskor.


Mi a bevett szokás abban az esetben, ha bizonytalan vagyok egy termék leütését illetően. Van e lehetőség felpróbálást követően visszalépni a. A leütés után rövid időn belül jelentkezni fogok. Légyszi egy héten belül rendezd a számlát, mert ezután visszateszem. Egyébként rugalmas vagyok, előre.


Termékeim 90%-a birtokomban van, így azok már a leütés napján átvehetők lakásomon. Feltéve, ha épp nem vidéken tartózkodom. Aukcióm többnyire kinőtt gyerekruhákra terjednek ki.


Kérésre szívesen mérek, leütés előtt kérdezz bátran! Korrekt és kedves emberekkel szeretnék adásvételt.


Leütés után, kérlek minél előbb vedd fel velem a kapcsolatot, maximum munkanapon belül. Ha leütötted a terméket, kérlek utána mindenképp jelezd. FFPknszájmaszk védőmaszk CE.


Látogatók: 227. Kosárba tették: 0. TonetAntikvitashozzáadása a. Ha karton dobozban szeretné megrendelni, kérem jelezze leütésnél a megjegyzésbe, vagy leütés után e-mailben.


Zuglói otthonomban azonnal vagy akár a leütés napján átvehető az általad kiszemelt termék,Természetesen előtte egy telefonhívást,sms-t,e-mailt elvárok Tőled! A cipők alapesetben doboz nélkül érkeznek, ha szeretné eredeti dobozában rendelni, kérem jelezze leütésnél a megjegyzésbe vagy leütés.


Szállítás megnevezése és fizetési módja. HA NAPON BELÜL NEM ÍRSZ A LEÜTÉS, LICIT LEJÁRÁS UTÁN, AKKOR NEGATÍVOT ADOK, akkor is, ha még licitáltál más termékre is és. Július 9-től mindkét tranzakciós fél a leütést (zárulást) követő napig értékelheti az adásvételt! Ha eladóként van napnál régebben lezárult, még.


Hol van az a funkció ahol az árut lelehet ütni? A karakter és a leütés díj közötti különbség az, hogy a leütésnél minden. Antikváriumokban, Vatera, Jófogás, Moly oldalakon még mindig.


Kérem vegyék figyelembe, hogy a leütés, és az átvétel között akár egy hét is eltelhet, mivel csakis vasárnap tudok szállítani Budapestre! A megbeszélt átvételi. Cica és kistermetű kutyus itató automata Budapesti, Szentendrei átvétel megoldható, leütés előtti időpontegyeztetéssel!


Ezért ha pontos árat szeretnél akkor leütés előtt kérdezzél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.