2021. január 21., csütörtök

Xbox kinect tartó

Xbox kinect tartó

TV tartó konzol állvány kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. LCD TV-re erősíthete biztonságosan! Figyelmeztetés.


Könnyen és gyorsan csatlakoztatható a TV-hez. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár. Használatával az érzékelőt egy mozdulattal rögzítheti a televízió tetején.


Xbox kinect tartó

XBOX One kinect érzékelőjének felfogatásához. Adatok: Szín: fekete. XBOX ONE kinect érzékelőjének falra szereléséhez. Az érzékelőt egyetlen mozdulattal a falra akaszthatja, vagy eltávolíthatja.


A csomagolás szerelési. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Tartó és hangfal állvány. Kinect fali tartó ÁrGép. Hupsz, a keresett oldal nem található. Próbálkozz újra a főoldal felől, vagy kattints a Vissza gombra! Együttműködő partnereink. Leírás, Műanyag talp, az álló helyzetben való használathoz. Segítségével a tv. Készletinfó: Nincs készleten. Termék állapota: Új. Garancia : év. Tulajdonságok: Kamera állvány. Zárva tartó webáruház. Buherálva nem volt soha. Frissítve: napja.


Xbox kinect tartó

Stabilan tartja a kinectet, Állítható TV vastagság. Xbox one Tv tartó állvány. Játékszoftver, konzol, Szórakoztató elektronika. Elfogyott, jelenleg nem rendelhető.


Sajnos technikai okok miatt nem. Hozzáadás a kedvencekhez loading. Gyártói garancia: hónap, Gyártói garancia hossza (hónap): 1 Cikkszám. Kívánságlistára Összehasonlítás.


Angry Birds univerzális kamera tartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.