2017. augusztus 3., csütörtök

Otg átalakitó

Rendeljen online, pár. Részletes leírás. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Gondoltad volna, hogy akár egy telefon is kezelni tudja a külső billentyűzetet, egeret. Cikkszám: otg -kábel. Szállítási díj: 9Ft. Kívánságlistára teszem. Vélemények (0). Kategória, Kiegészítők. Tokok és kiegészítők. Ingyenes szállítás már 12. Ft felett INGYENES. Adapter, átalakító - Számítástechnika.


Nem lesz szükséged számítógépre adatok másolásához. Akyga AK-AD-DVI - HDMI. AIRPODS PRO SZILIKON TOK. Látogató számláló. Házhozszállítás. OTG és átalakító. Raktáron: Már csak darab. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó. Kábel, csatlakozó boltok, képek. Mennyiség: (db) △▽. Express Gyors. MDIGITAL WEBSHOP - AMENNYIBEN NEM TALÁLJA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉHEZ VALÓ TÖLTŐT, HÍVJON MINKET BIZALOMMAL! A kép csak illusztráció!


Galaxy NotePro 12. USB átalakító. Borofone BVDual 2inLightning - Lightning átalakító adapter. Hozzáadás a kedvencekhez. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű.


Ez a Delock adapter kompatibilis Samsung tablettel, csatlakoztatható a tablete 30. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Egyéb kábelek, csatlakozók. Ne habozz, klikkelj!


AudioQuest 5-mm Jack átalakító. Extrém tisztaságú rézből. Stable performance, plug and play 4. Csatlakoztasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.