2017. augusztus 3., csütörtök

Törölt sd kártya visszaállítása

A legfontosabb, hogy ne tegyünk semmit a memóriakártyával, amikor rájöttünk, hogy. De mi van, ha nem vesszük észre azonnal, vagy egy program törölte a fájlt? Sok oka van annak mögött kitéve.


Ezen az oldalon felsoroljuk az legfontosabb SD - kártya helyreállítási eszközt, amelyek segíthetnek a törölt fájlok (képek, videók stb.) Helyreállításában az. Nagyszerű az SD - kártya a mobiltelefonon, a fényképezőgépen, az MP4-en vagy más eszközökön. Ez sokkal nagyobb és sokoldalúbb állatvá teszi a készüléket. Volt rajta videó (1Gb) Törölve.


Törölt sd kártya visszaállítása

Szia, töröltem néhány szerkesztett képet a lányomról az 16GB SanDisk SD. SD-kártyáról elveszett fájlokat kíván visszaállítani, győződjön meg.


Törölt sd kártya visszaállítása

Fontos, hogy ne hozzon létre új fájlokat. Visszaállítja a törölt vagy elveszett fotókat, videókat és audiófájlokat, akár sérült. Ezután a fenti programokkal vissza lehet állítani a törölt képeket.


Visszaállítás Windows és Mac rendszereken, SD -kártyákon, CF-kártyákon, stb. Ha a kártya meghibásodott vagy véletlenül képeket törölt róla, akkor a. Helyezze vissza és formázza a micro sd - kártyát ? Wondershare Photo Recovery támogatja visszaállítani törölt képeket a. Véletlenül törölt néhány kép a memóriakártyát (ami egy SD - kártya ) az én Sony digitális.


Ezek a fájlok akkor jelennek meg, ha kihúzza a memóriakártyát abban a. Ha bekapcsoltad az Automatikus mentés és szinkronizálás funkciót, a törölt fotók és. SD - kártyákról származó törölt adatok helyreállítására is terveztek.


Csak azért, mert az SD - kártya a fájlhibákat és a gibberish fájlneveket köti el, nem. Card helyreállítási program visszaállítja az elveszett vagy törölt fájlokat és mappákat a különböző memóriakártya formátumot, beleértve az SD, xD kártya, CF. Tehát, kitaláljuk, hogyan lehet visszaállítani a videót a telefonon, és mi. Megtalálhatja az elveszett adatokat, újra létrehozhatja a törölt fájlokat, vagy megtalálhatja.


Törölt sd kártya visszaállítása

Az SD - kártya visszaállítása nem könnyű folyamat, mondjuk azonnal. Te tudod használni SD - kártya adat-helyreállító szoftver amely nagy képességekkel és. Szerintem próbálkozz a Recuva-val. Semmiképp nem nyírtad ki, egyszerűen NTFS-re kell.


Csatlakoztassa készülékét egy számítógéphez, vagy használjon SD - kártyaolvasót az SD - kártya PC-hez való csatlakoztatásához. Telepítse az első lépésben. Alapvetően ugyanaz a folyamat, mint a törölt fájlok visszanyerése. SD kártya RAW formátum visszaállítása FAT32-re.


Android fájlokat. Mikor a szkennelés a végére ér, a visszaállított fájlok megjelennek. Van két dideo fáljom amit töröltem, de a dvd-re írt adat hibás lett.


Sziasztok, Ma Sd kártyát sajna ugy vettem ki hogy még másolt rá az xp, azóta nem ismeri fel. A WhatsApp a csevegések visszaállítása után megkezdi a médiafájlok. A véletlenül törölt adatok visszaállítására már rengeteg alkalmazást ajánlottunk, ezekből egy csokorra valót. Szánjon öt percet szabad időre és fedezze fel A törölt videók visszaállítása az.


Ingyenszoftver: törölt fájlok visszaállítása és játékok. Formázta a családi képeket tartalmazó memóriakártyát ? Ilyen esetekben segíthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.