2021. január 15., péntek

Videoton cleopatra végfok

Hi-Fi sztereo rádió és erősítő K, R R. Kicseréltem a végfok modulokon a BF244A tranyókat hátha azokkal van a. Tanácsolnám, hogy nézd meg kapásból a végfok bemenetén a jelet. Válogass a Jófogás. A szkópon is látszani kéne ezeknek az alacsonyfrekis belengéseknek.


Olcsó eladó új és használt videoton rádióerősítő. Ha nem szedtél még. Mielőtt elkezdene öklendezni a nagyérdemű hifi kedvelő társaság, elmondom.


Videoton cleopatra végfok

A VIDEOTON mindjárt két komplett rendszerrel jelent meg a piacon (RT-3és RT-401). A rádió, és az erősítő még a CLEOPATRA -ban. Rádiómúzeum Alapítvány, Öreg rádiók kiállítása, Perneky Sándor magángyűjteménye, Rádiómúzeum Kismaros, Old Hungarian Radios.


Videoton cleopatra végfok

Végfok modul, cserélt végtranzisztorokkal, rádióban lepróbálva. Bejegyezte: muki. Először hogy összeraktam, minden működött. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől.


Videoton cleopatra végfok

Pár nap múlva a rádió része nem szólalt meg. Biztosítékot kellett. W-os D osztályú AF végfok. Lehet anyázni nyugodtan, de nekem tetszik a hangja! FM-AM sztereó RECEIVER. Hi-Fi nagy teljesítményű sztereó rádiókészülék. Mindenkit üdvözlök! Nagyon sokat tanultam belőlük. Hangszabályzó gomboknál a felirat le van kopva. Ezeket persze meg is lehet venni, hogy értelmes. Teljes végfok generál, ledes skála világítás, átalakítás.


Az erősítő ezt a 2db 45W os Ohmos hangfalat hibátlanul kivezérli állítólag nagyobb. Eladó egy kis McGee végfok. Venturini hibátlan. Cleoptra és Aida.


Download VIDEOTON CLEOPATRA RTS RADIO-EROSITO SCH. Service manuals. Ez nem az eredeti végfok panel, hanem ez maga a szégyen! D mai napig azt használom a gépre kötve gyári.


Képen látható, hibátlan működéssel. ERŐSÍTŐ EladÓ PÉCsett 2DB. A sorvégfok működésének legegyszerűbb ellenőrzését egy szigetelt nyelű.


Sajnos a végfok elszállt benne, meg az állomások már folyton. Ugyanez a videotonnal, csak a vidit egy török cég vásárolta meg. Rész - Sikeres javítás után.


ALFAVID - Videoton végfok javítás (újra) by: Zsozsi - year ago.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.