2020. november 20., péntek

Vizipuska

Vizipuska

A Nagy vízipuska pumpás rendszerű, mártsd a csövét a víz alá húzd hátra a hátsó markolatot, ezután már csak céloznod kell, és visszanyomnod a dugattyút. A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a. Habszivacs vízipuska 20cm. Mega Hydro Cannon, Grafix kedvező áron az eMAG- nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Egyszerű szivacsdarabnak álcázott csúcs fegyver, amivel nagy távolságra pontosan lőhetsz. Az álca segítségével könnyen. Vízipisztoly, retró vízi pisztoly, vízipuska - akciós műanyag vízi pénztárcák, strandpénztárcák gyártása, egyenest a gyártótól most itt nálunk rendeld meg. Egyszerű felszívós vízipuska, amely remek szórakozást nyújt a nyári kánikulában.


Vizipuska

Csak merítsd bele a puska végét a vízbe, húzd hátra és már lőhetsz is! A legnagyobb vízi csatákban komoly fegyvere van szükség, és most tiéd lehet ez a vízipuska, mellyel biztos lehetsz a győzelmedben.


Medence oké, fegyver. Szuper vízipuska - Több színben. Nincs készleten. Ez a vízipuska egy igazi nagy ágyú a szorosabb helyzetekre. Ezzel az egyedi kialakítású nagy ágyújú. D-Toys 4Kéttartályos vízipuska. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Ft-ért rendelhető online a Pingvin Játék Webáruházban. Személyes átvétel és házhozszállítás akár már.


A Spyra One, egy tölthető akkumulátorról üzemelő vízipuska, ami a Kickstarter feneketlen gyomrából bukkant fel, s amely első pillantásra a. Vízipuska - Elemes, vízi fegyver - A kínai ipar újabb remeke! Két tartályos hátizsákos vizipuska vegyes színösszeállításban.


Vizipuska

Szélesség, cm. Magasság, cm. Kiszerelési egység, db. Rengeteg Strand Játékok a játék webáruházban, nagyon jó árakon, kiváló minőségben, készletről. Biztonságos vásárlás. Vásároljon most. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Vegyél részt egy felejthetetlen vízi csatában, a szivacs vízipuskáddal! Tedd a vízbe, húzd ki a végét. Nerf Zombie Strike Super Soaker Splatter vízipuska.


Bombázz mindenkit vízzel a strandon, vagy a medencés bulin a NERF Super Soaker Zombie Strike. Ez a feltöltős vízipuska tökéletes játék nyáron a strandon, vagy otthon a kertben. Légy felkészülve és tartsd a kezedben a vizipisztolyt. Csak így lehet meglepni az ellenséget.


Légy Te a vízicsata győztese ezzel a szuper felhúzós műanyag vízipuskával. Szivattyúzd fel a. A termék többféle színben kapható: piros, sárga, kék, zöl lila. Amennyiben konkét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.