2020. november 19., csütörtök

Vízhűtéses tápegység

Vízhűtéses PC tápegységet dob piacra az FSP. LED-ekkel pimpelni a gamer hardvereket. A legjobb PC hűtő boltok egy helyen az árukereső árösszehasonlító. Biztonságos választás és vásárlás.


Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Szünetmentes táp és kieg. Olcsó eladó új és használt vízhűtéses tápegység. Stabilizált és 500w tápegység. Akciós tápegység akár házhozszállítással is! Persze nem vízzel, hanem "folyadékkal" locsolunk fel egy középkategóriás, "gyári " vízhűtéses gépet. Schneider Electric Magyarország. COOLER MASTER MasterLiquid LC120E RGB vízhűtés processzorhoz.


A tápegységek piaca nem tartozik a legérdekesebb és évről évre teljesen megújuló piacok közé, de azért az elmúlt években sok. Számos oka van annak, hogy a személyi számítógépek rendszer egységeit vízhűtéssel látják el.


Ezt támasztja alá a bemutatott vízhűtéses rendszer is, mely egy extrém hatékonysággal dolgozó. Specification: Specification: Φ80mm x Length:188mm (including air interface: Φ80mm X 203mm) Power: 1. Beszerzés alatt.


DeepCool Genome WH-BL ablakos számítógépház, fehér-kék (beépített vízhűtés ) adatai: Garancia: Hónap. Ez a forradalmian új folyadékhűtéses tápegység az első az iparban. Sokan követelték a PC építés szerelmesei közül, akik már régóta egy.


Vízhűtéses tápegység

Csapágy típus, Hidraulikus. A - tápegység nyomásfokozó szivattyúhoz. Fractal Design Celsius Svízhűtéses processzorhűtő. Hálózati szerver. VÍZHŰTÉS - be smart with Adam. Be Quiet Pure Loop 120mm univerzális vízhűtés (BW005). A PHANTEKS Enthoo Pro nagy méretével egy igazán luxus kivitelű torony-ház. Kettős rendszer támogatottsága mellett, kettő tápegység, komoly vízhűtéses. Számítógépház típusa, Cube. Ház fajtája (alaplap típusa), Mini ITX.


Támogatott tápegység szabvány, ATX. Azon túl, hogy a tápegységbe beépítettem egy relét - melyről korábban esett szó, további átalakításokat végeztem rajta. A ventilátor általa. Tápegység halkítása.


RGB szalagok és ventilátor vezérlés terén. A PC egyik jelentős zajforrása - főként vízhűtés mellett - a tápegység, illetve az abban levő hűtőventilátor és az általa keringetett levegő. A zaj jelentős része a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.