2020. november 20., péntek

Usb otg

Usb otg

Az USB On-the-Go, rövidítve USB OTG vagy OTG egy olyan szabvány, amely lehetővé teszi, hogy USB-készülékek, például táblagépek, illetve okostelefonok. OTG kábel 15cm (A.


Az USB OTG ( On-The-Go) kábel lehetővé teszi, hogy egyszerű USB (slave) eszközök. Keresett szöveg: usb otg (Termék) usb otg (11). Kapcsolódó keresések: usb c otg. SzűrőAktív szűrő: 0. USB eszközt is csatlakoztathatsz a telefonodhoz, tabletedhez.


Használata rendkívül egyszerű. Nem kell többé. USB - OTG kábel USB-A foglalat - microUSB-B dugó. OTG or On The Go USB devices are devices that can be used.


A microUSB csatlakozót azonban további trükkökre is meg lehet tanítani: két kulcsszót mondunk, OTG és MHL. Előbbire USB OTG -ként is.


USB -C ( USB ), female csatlakozó: 1× micro USB (B típus) ( USB ), OTG és Gyors töltés támogatása, akár A, egyenes. Pendrive - USB 3. Bemutatjuk, hogy miképpen lehet az USB OTG funkció segítségével microSD kártyát, vagy pendrive-ot.


Az okos készülék erre kialakított foglalatába kell belehelyezni az OTG kábel microUSB-n csatlakozó végét, a kívánt USB -s eszközt pedig a. A micro USB OTG kábel segítségével könnyen hozzácsatolhat telefonjához USB merevlemezt, egeret, billentyűzetet vagy memóriakártya olvasót. Kártyaolvasó, USB hub boltok, képek. Logilink USB micro USB OTG kábel. Garancia: hónap.


Usb otg

Gyártó: LOGILINK. A Type-C USB OTG rövid kábeles verzió Adapter fekete terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja.


Válogass a Jófogás. Egerek, billentyűzetek, pendrive-ok és más USB-eszközök csatlakoztatása táblaszámítógéphez USB OTG -kábel használatával. Micro USB OTG kábel a megfelelő választás, hogy össze kösse Androidos készülékét egy USB-s eszközzel. A népszerű saját fejlesztésű Apollo GSM modulunkat mostantól Android okostelefonja segítségével is.


Usb otg

Mondja el véleményét! Támogatja az USB On The Go ( USB OTG ) szabványt. Megoldva: Nekem valamiért egyáltalán nem kezeli a telefon az otg viszont a töltést veszi. Less than a minute.


Billentyűzet, vagy pendrive csatlakoztatása okostelefonra, vagy. Startech UUSBOTG USB kábel vásárlás kedvező áron hónap garanciával!


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Dupla árnyékolás az elektromos interferencia kiküszöbölésére. USB A aljzat - micro USB B dugó.


Aranyozott csatlakozók. Ft - év garancia. Telefon és navigáció kábelek. OTG adapter praktikus kiegészítője lehet mindennapjainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.