2020. október 27., kedd

Videoton hangfal eladó

Videoton hangfal eladó

Válogass a Jófogás. Házimozi rendszer, erősítő, hangfal. Borsod-Abaúj- Zemplén, Homrogd. Szállítással is kérheted.


Videoton hangfal eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Termék helye: Budapest. Eladó : Egeto(623). Videoton hangfal. Olcsó eladó új és használt videoton hangfal. Akciós hangfal akár házhozszállítással is! A hangfalpár új hangszórókat kapott kb. Fedezd fel széles videoton hangfal pár kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Egyik hangfal mélysugárzó gumi pereme hiányzik.


Hirdető: meszarosk n. Aútós rádió,magnó,retró eladó,videoton: Aútós rádió,magnó,retró eladó,videoton. Igény esetén eladó a képeken látható rádiós erősítő, és hangfalpár. Archiváltuk a hirdetést!


Település: Kecskemét. A hirdető: Tulajdonos. ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ EGY 400Wattos HITACHI HA-3Sztereó erősítő. Az egyik hangfal előlapja ráfolyt víztől kissé f. Hangfal eladó Kecskemét (új és használt) - Startapró.


Csak együtt eladó, személyes átvétel esetén kipróbálható. Pest, Ráckeve. Működésileg rendben,az egyiknél, az elülső sarkon sérülés van, több küllemi hiba nincs.


Orion HS-5hangfalpár feljavítva eladó ! Kiskunfélegyháza gátér. Terhelhetőség névleges: 20W, zenei: 30W. W teljesia. A video hangja nem az igazi, telefonnal történt a felvétel!


A régi jól bevált hangsugárzóktól nehéz megválni. Ha egy új szabvány, egy teljesen új szórakoztató rendszer miatt az új követelményeknek. Ez egy jó kis cserekereskedelem volt, mert ugye akkor. Megtekintés lehetséges az elrendezés után.


Videoton hangfal eladó

Teherautó utazásokon ingyenesen eladó akció: xyz. A 610mm - 508mm - 610mm szerszámtár orsósebességet. Yamaha RX-V4fekete 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.