2020. október 28., szerda

Vetítővászon projektorhoz

Vetítővászon Rendelj online az eMAG webáruházból! Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Klikk, és járj jól!


Funscreen Premium Plus SB motoros vetítővászon. Biztonságos választás és vásárlás. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók.


Tulajdonságok: Manuális fali rolós vetítővászonMatt fehérFehér acél tokFekete hátoldalFalra és mennyezetre egyaránt szerelhetőcm-es fekete sávkeretSoftLift. Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos.


Vizuáltechnikai termékek, projektor, vetítővászon, interaktív tábla, flipchárt tábla, fehér tábla, vetíthető tábla, projektor konzol gyártók kiemelkedő márkái. Válogass a Jófogás. Projektor és motoros vetítővászon alkatrészekkel, remek állapotban. A fényerő a projektor fényteljesítményét jellemző fogalom.


Olykor a gyártók a vászon közepén mérhető lumen értéket adják meg (center lumen). Az első és legfontosabb dolog mielőtt egy vászon vásárlása mellett döntünk az a helyiség kiválasztása, ahol a saját mozitermünket kívánjuk.


Vetítővászon projektorhoz

A legfontosabb kiegészítő természetesen a vetítőernyő vagy “ vetítővászon ”, amit olykor az egyszerűség kedvéért csak vászonnak vagy ernyőnek fogunk nevezni. Tegyen úgy, mint a profi mozisok, maszkolja vetítővásznát ! Akár hiszi, akár nem, a házimozi vetítővászon egyes részeinek lefedésétől jobb lesz a kép. Milyen messziről nézzünk projektorral vetített képet?


Nézési távolság 2. Több méretben kapható, kiváló minőségű rolós vetítővászon, projektor vászon. Ideális otthonra vagy irodába, iskolákba. Könnyen felszerelhető, használható. Felejtse el a költséges és ódivatú vetítővásznat.


Egy doboz Okos Projektorfestékkel akár 6m2-es, óriás kivetítőt is létrehozhat, a vetítővászon töredékéért. Minden típusú projektorhoz ideálisak projektor vetítővásznaink. Projektor Vászon vásárlás, kedvező Projektor Vászon árak óriási kínálattal! Szórakoztató elektronika vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Bydium motoros vetítővászon, 4: 300x225cm.


Elérhetőség: Készletről. Találatok száma: 144. Megjelenítő » Projektor. Benq MS630ST projektor. Kategória: Otthoni. Kézzel le - illetve felhúzható, hordozható vetítővászon háromlábú állvánnyal. LEDprojektorok. Mostanáig az egyetlen alternatíva a jobb vetítési minőséghez egy drága vetítővászon megvásárlása volt, amely közel annyiba került mint maga a projektor. EUROLITE Projection Screen 4: 2×1. Hordozható vetítõvászon állvánnyal.


Az új generációs, aktív szemüveges 3D projektorok megjelenése alkalmából az Impact Sceen Solutions és a Screenline egy különleges fix keretes vászonnal. Szeretne egy saját mozit otthonába, de drágának találja a vetítővásznakat? A minőségi vásznak valóban sokba kerülnek, az igazán nagyméretűekre egy.


A vetítővásznat lehetőleg úgy kell elhelyezni, hogy azt direkt fényforrás ne világítsa. A projektor és lencséjének vetítési aránya a projektor és a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.