2020. október 27., kedd

Tintapatron t1291

Tintapatron t1291

Garancia: év. Kapacitás: 6oldal. Ft-ért a NyomtassOlcsón. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Ezeket a típusokat főként irodákba ajánljuk, mivel. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? ZAFÍR TINTAPATRON. A tölthető patron könnyen utántölthető, úgymond korlátlanul. Személyes átvétel üzleteinkben. Házhozszállítás. Epson fekete eredeti tintapatron. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Tintapatron t1291

Szállítási idő: 2-nap. Gyártó: ICONINK. Kellékanyag típusa: utángyártott Black. Elérhetőség: 2db raktáron. Termékvonal: alma. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. A kép csak illusztráció a könnyebb azonosításhoz. Kiváló és éles nyomatminőséget produkál. Használható a következő nyomtatókhoz: Stylus. Kosárba teszem. A Leporelló-3D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Debrecenben jelenleg üzlettel és egy nagykereskedelmi. Raktáron: db.


A tintapatron nem kompatibilis, a felhasználó ezzel a hibaüzenettel szembesül. Fekete (black) - Nagy kapacitású változat - 2ml. Részletes leírás. A szállítás a regisztrált.


Tintapatron t1291

Készlet információ: Rendelésre. Bruttó ár: 380Ft. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Listaár: 6Ft. Tartalom: ml. Festék eredete: Svájc. Több információ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.