2020. április 24., péntek

Teáskancsó

Banquet DOBLO 2ml-es kettős üvegű teás kancsó. VEG TEÁSKANCSÓ 5L-ES 4-FÉLE és még termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Biztonságos választás és vásárlás.


Teáskannák készleten. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók.


Teáskancsó

Helyezd a teafüvet közvetlenül az szűrőbe, majd a tea elkészültével, egyszerűen emeld ki a. Szép, modern vonalvezetésű teáskanna. Gyönyörűen kiemeli tea ital színeit, fényeit.


A fém szűrőbetét a legapróbb teatörmeléket is kiszűri, ezáltal tiszta, tükrös. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Pillanatnyilag nem elérhető.


Kiváló kancsó különböző teák és teás italok készítésére és tálalására. Hőálló teáskancsó kontroll szűrővel. Konyha felszerelés. Gyakran teázol?


Akár teafiltert dobsz a kannába, akár teatojásban áztatod a tealeveleket, nálunk megtalálod a szükséges kellékeket. Nézd meg választékunkat. A kávé és a tea a víz után rögtön következő legtöbbet fogyasztott ital. Statisztikailag ma már egy vagy több csésze forrón főzött italt fogyasztottál.


Ez az élet olyan. Beépített szűrős kancsók. A teáskancsó űrtartalma: liter. A mély szűrő segítségével friss mentát, citromfüvet, gyömbért.


Keresett szöveg: teás kancsó (Termék) teás kancsó (92). Kapcsolódó keresések: teáskanna. SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia szerint.


Kiválóan alkalmas tea, forrázott kávé készítésére, a víz felforrását jelző síppal felszerelve. Limitált szériában, kézzel készített wabi-sabi teáscsésze. Természetes színeket és formákat ötvöz a japán teaceremóniákhoz is illeszkedő csésze.


Tűzhelyre ne tegye. Ingyen szállítjuk 10. Ft feletti vásárlás esetén. Elérhetőség: Jelenleg nincs raktáron. Kívánságlistára teszem. Név: Levendulás teáskancsó l. Tömeg: 5gramm.


Jól mutat készletben, bögrékkel, cukortartóval, citromlés kiöntővel. Mar Egyedi formájú és színű, kézzel készült kerámia teás kancsó.


Csodás lila máz apró bézs pöttyökkel díszítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.