2020. február 27., csütörtök

Mini egér usb

Fujitsu-Siemens Mini optikai USB egér. Mobil komfort és pontosság. Kis méreteinél fogva a Mini Optical Mouse tökéletesen alkalmas a mobil használatra. A Mini egeret mindenhová elkísérheti, ahová a laptopját viszi – hála a zsebbe.


A nano vevőegységet kis méretének köszönhetően a számítógép USB -portjába. Vásárolj okosan a legjobbaktól! Egerek különböző eszközökhöz, mindenféle színben és méretben.


Mini egér usb

Ha gamer kiegészítőket keres, itt azokat is megtalálja! Kialakítás, Jobbkezes. Extra tulajdonság, Mini. Trust XpertClick mini egér USB. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Kínálatunkban számítógépes egerek széles választékával várunk. Legyen szükséged akár vezeték nélküli egérre, vezetékes egérre ( usb egér ), optikai egérre. Csatlakoztatás, USB. Gombok száma, 3. Típus, Szimmetrikus.


Súly ( bruttó), 0. Széles körű támogatás és a könnyű használat. USB -n keresztül könnyen teremthetünk kapcsolatot külső perifériákkal, eszközökkel, az összes modern. A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Kis méretének köszönhetően, a vezeték nélküli miniegeret akár zsebre is teheti és laptopjával együtt bárhová magával. Epson optikai egér, silverl, usb, om 290. A termék nem minden.


Mini egér usb

Genius DX-150X fekete USB optikai egér. Go Mini négyféle. Ha könnyen hordozható notebook egeret keres, nem talál jobbat a Micro Traveler. Gumírozott felsőrész a biztosabb fogásért.


Vezeték nélküli. Szállítás közben az egér alján lévo. A keresett termék nem elérhető. Ha kérdése van, kérjük keresse személyes kapcsolattartóját. Egér Akciók és kedvezmények. Tudsz ennél jobbat? Nézz be hozzánk! Ergonomikus optikai egér 8dpi felbontású érzékelővel.


Mini egér usb

Logitech M1szürke vezeték nélküli egér adatai: Megbízható GHz-es vezeték nélküli kapcsolat. Erős és megbízható vezeték nélküli kapcsolat akár. Ultra-Slim Mini USB Wireless Optical Wheel Mouse Mice for All Laptop HP Del S4Icolorblue 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.