2020. február 24., hétfő

Mikrofonos webkamera

Beépített mikrofon : Igen. Webkamera típus: Mikrofon. Felbontás: MPixel 2. CMOS chip típus: Színes CMOS kép szenzor 3. Video format: 24bit RGB 5. Csatlakozás: USB 2. Házhozszállítás. A minőségi mikrofonos fejhallgató és webkamera kristálytiszta videohívást biztosít.


Brio Ultra HD Pro Webcam 4K felbontású webkamera HDR-rel és Windows. C5HD webkamera 720p felbontással és nagy hatótávolságú mikrofonnal HUF. Trust Trino HD mikrofonos fekete webkamera.


Cam Sync HD mikrofonos webkamera USB. MP állókép felb. Cikkszám: GEKFC.


Rendeljen webkamerát, FullHD vagy HD webkamerát garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel. WHITE SHARK CYCLOPS GWC-0FULL HD WEBKAMERA MIKROFONNAL 13.


Mikrofonos webkamera

Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Nyissa meg a Chrome Chrome böngészőt. Lépjen olyan webhelyre, amely használni szeretné a mikrofont és a kamerát.


Amikor a rendszer arra kéri, válassza. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Vásárlás Nagyfelbontású webkamera mikrofonnal, hamarosan eladásra kerül. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a Gearbest-en! Silverline H6HD mikrofonos webkamera.


Mikrofonos webkamera

Logitech Brio 4k Ultra HD 8. A Windows 10-ben egy kamera és egy mikrofon is az eszköz részét képezi, így lehetősége nyílik többek között Skype-videohívásokra, képek és videofelvételek. OEM Full-HD mikrofonos webkamera (USB).


Nettó ár: 866Ft. LOGITECH HD Pro Webcam C920. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Xiaomi Imilab W88S PC FullHD webkamera.


Rögzíthető monitorra és notebook kijelzőre. VGA felbontűsú webkamera beépített mikrofonnal csevegőalkalmazásokhoz. Szórakoztató elektronika. Drón kiegészítők.


Mikrofonos webkamera

Headset, fülhallgató, mikrofon. Technikai paraméterek. Vissza a bemutatódarabok kategóriába. Nem elérhető info_icon Ez a termék. White Shark CYCLOPS GWC-0Full HD webkamera mikrofonnal.


CYCLOPS, GWS-0Full HD webkamera, beépített Hi-Fi mikrofon gamer fejhallgató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.