2020. február 25., kedd

Micro usb kábel

Kedvező árak, gyors szállítás! Ha kábel, akkor Kábelvilág! MPlejátszók, vagy PDA-k töltésére és adatátvitelre. A kemény-cellás hab szigetelés biztosítja a jel-pár.


Tönkre ment a töltő- vagy adatkábele? Nálunk megtalálja a legmegfelelőbbet, legyen szó kis- vagy nagy teljesítményűről. Adja le rendelését kényelmesen online, és vegye át a terméket az Allee. A legjobb választáshoz.


Micro usb kábel

Te is úgy gondolo hogy a kábelek néha túl hosszúak? Ez a kábel kicsit rövidebb az átlagosnál, tartós. Maradjon feltöltve és maradjon csatlakoztatva! Válogass a Jófogás.


Kiváló minőségű adat- és töltőkábel elegáns rózsaszín arany kivitelben. A áram, a tiszta rézhuzal gyorsabb és. Univerzális micro usb kábel egyenesen a Huawei gyárából. Ha megbízható, jó minőségű és.


Micro usb kábel

Származási ország. Auchan Magyarország Kft. Budaörs Sport. A Raspberry Pi-n kívül használható még jó néhány. Elérhetőség: Raktáron. Garancia: Hónap. Smooth and sleek various TPE cables are here for your convenience. Choose the connector type according to your needs since we offer a number of them. USB - USB kábel. A több munkanapos szállítási határidővel jelölt termékek külső raktárból érkeznek. Kérjük a megadott szállítási időt.


Vissza a telefon és navigáció kábelek kategóriába. Extrém strapabíró méteres micro - usb kábel. Amperes töltés, arany bevonat, gyöngyvászon borítás, A BlitzWolf Ampcore. Mondj nemet az összecsavarodott kábeleknek ! Az acél fonattal a. Például mobiltelefon töltéshez vagy Raspberry Pi megtáplálásához.


Kategória: Adatkábel. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek. Javasolt termékek. Két méter hosszúságú, minőségi adatkábel az Adatától.


Helyettesítő termékei: Gyártó szűrés: Összes. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját. A termék raktáron van! További adatok.


Micro usb kábel

Nem kérek akciós kiegészítő terméket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.