2019. június 26., szerda

Somogyi mikrofon

Keresse nálunk a megbízható kiváló hangzású kézi mikrofonokat! Az M 71-es egy igazán dinamikus mikrofon, amely tökéletesen megfelel a professzionális.


Somogyi mikrofon

A partik és rendezvények elmaradhatatlan kelléke a mikrofon. Gondoskodjon a tökéletes hangzásról és keresse a professzionális mikrofonokat. Az MVN 5két kézi mikrofont tartalmaz. Az M 61-es egy igazán dinamikus mikrofon, amely tökéletesen megfelel az általános.


A mikrofonok m hatótávolságot biztosítanak nyílt terepen. Válassza az MVN vezetékes és vezeték nélküli mikrofon szettet. Online boltok, akciók egy helyen az.


XLR-csatlakozó: igen Maximális terhelhetőség: mW Torzítás: 0. Leírás: két kézi mikrofon a szettben, hatótávolság nyílt terepen: max. SOMOGYI Kézi mikrofon, fém, s. Mikrofon minimum frekvencia: Hz Mikrofon maximum. Fej- és fülhallgatók Ár 5. Gyors megtekintés.


Somogyi mikrofon

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.


Keresse a megbízható kivitelezésű vezeték nélküli mikrofon szetteket! Elérhetőség: kifutott termék. Garancia: hónap. Professzionális asztali mikrofont keres?


SAL MVN 5vezeték nélküli mikrofon szett. Ez esetben a legjobb helyen jár. Ft Nettó ár: 7. Somogyi HT-8mikrofonállvány a MIKROFON ÁLLVÁNY kategóriában - most 7. Ft-os áron elérhető.


Somogyi mikrofon

Készletinfó: Raktáron. Kiemelt Ajánlat. Home by Somogyi Vezeték nélküli mikrofon szett MVN 900. Vadi új Mvn-típusú Somogyi Vezeték nélküli mikrofon szett, mikrofon is jár hozzá, de az nincs a képen.


Feladás dátuma: február 17. Somogyi Zoltán Teszári Nórával indítja a reggeleket, majd “elbújiik” egy mikrofon mögé a rádióban. Most előcsalogattuk onnan, hogy a. Nem rendelhető.


Ezt a terméket. SZTEREÓ FEJHALLGATÓ, MIKROFONNAL HANGERŐSZABÁLYOZÓVAL és még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.