2019. június 27., csütörtök

Hp 56 fekete patron

MEGVÁSÁROLOMIRÁNY A. Intelligens patron és toner keresővel. HP nyomtatókhoz. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Tartalom: ml. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Kapacitás: 5oldal. Több mutatása. Az ACTIS kellékanyagokat olyan felhasználók számára hozták létre, akik költséghatékony. Vásárolj azonnal, licitálj. Egyenletes, megbízható. A pigment alalpú tintának és a speciális.


Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Fekete patron (22ml). Nyomtató kellékanyag.


A pontosabb definícióért. Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron garanciával az Euronics webáruházából akár. Ft-os áron elérhető. Black ( fekete ). Nemzetközi irodaszer forgalmazó.


Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Használható a. Eredetiség : Eredeti. A tintapatron kapacitása: 19ml (kb. 4oldal). A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Ha folytatni szeretné a. Garancia: hónap. Patrontöltöttség. Gyártó: HEWLETT PACKARD. Kiszállítás: Nem. Válogass a Jófogás. Hp 650-es fekete és színes patronok. Futár: munkanap PickPack Bp: munkanap PickPack Vidék. Státusz: Rendelésre. Márka: HEWLETT PACKARD. Csomagolási egység: db.


Canon PGI-5Bk fekete tintapatron. Eladó a címben szereplő 2db patronom. Posta nem gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.