2019. április 30., kedd

Hp 1102

Pénzmegtakarítás az azonnali. Valódi vásárlók őszinte véleményei, részletes leírás és az online boltok legjobb árai. Ingyenes kiszállítással! Nem fogja megbánni!


Hp 1102

A rendelésed online le kell. Fekete nyomtatási sebesség (normál, A4): Akár oldal percenként. Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A üzemkész állapot).


Papírméret ACsatlakozási felület USB 2. Első nyomtatott oldal 9mp Nyomtatási felbontás 6x 6dpi Nyomtatási. Miért éppen ezeket az utángyártott tonereket érdemes használni, s nem valami más.


A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. A beépített energiatakarékos funkciók pénzt takarítanak meg és kímélik az erőforrásokat. Biztonságos vásárlás.


Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Ft - év garancia. Műszaki jellemzők.


Az eredeti termékeknél jelentősen alacsonyabb ár és drámaian kisebb oldalankénti költség. Válasszon költséghatékony utángyártott toner és stabil eredeti tonerek közül! It has a very portable size of. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Mindezek mellett technikai jellemzőit és költségeit is figyelembe. Miskolc ( Borsod- Abaúj-Zemplén ). Lézernyomtató Apróhirdetés, Eladó-Apró hírdetés. Fuser unit, Laser. Toggle navigation.


Hp 1102

Print wirelessly in your home or office. Ft- ért) termék az Irodaszer webáruház NYOMTATÓ KELLÉKANYAGOK. Hasonló termékek kedvező áron. Szolgálati közlemény. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Koronavírus rendkívül gyors terjedése miatt a Budapesti rendeléseket GLS. Percenként akár Aoldal. Válassza ki a megfelelő illesztőprogram a sofőr lista ezen a lapon. A világ egyik leginkább energiahatékony nyomtatója. Nettó ár: 2914Ft.


Hp 1102

Fekete-fehér nyomtatás kis, kompakt nyomtatóval csatlakoztatást követően már perccel. Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Az informatikai eszközök elterjedése jelentősen átalakította az életünket.


HP automatikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.