2019. április 30., kedd

Lg dvd író ide

Alkatrész, kiegészítő. Budapest, III. Szállítással is kérheted. Rendben működik. Olcsó LG DVD író boltok. Tökéletes, egy IDE -s írót váltott, nem a leghalkabb,de hibátlanul ír cd-t,dvd-t. LG GP95NBKülső USB DVD író - Fekete. Hitachi- LG IDE PATA használt laptop DVD - író GSA-T40N. Ez az LG Electronics hivatalos honlapja. Ha szeretne kapcsolatba lépni az LG Corp. Kód: GM796qTermékszám: GP95EW70. HP UJ-8használt IDE laptop DVD író.


Az Oak Technology bejelentése szerint a Hitachi és az LG által létrehozott. A meghajtók a CD- írás mellett DVD -olvasást is támogatni fognak a chip segítségével.


Bármilyen 17mm-es PATA ( IDE ) meghajtó helyére. LG Slim GTC0N SATA Fekete OEM 17mm notebook DVD író. Optikai meghajtók, Számítógép alkatrészek,, DVD író, Notebook DVD író, Blu- Ray, USB DVD.


Az optikai meghajtóid IDE vagy SATA felületen csatlakoznak az. A régebbi ATA szabványhoz képest (más néven IDE vagy PATA) fő előnye a vékonyabb adatkábel, nagyobb átviteli. Pioneer DVR-111D DVD író olvasó CD író olvasó IDE fotó.


LG GP57EBSLIM KÜLSŐ USB DVD ÍRÓ FEKETE. Ft – Fót (Pest megye). LG GH22LSDVD író SATA fotó. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra.


Windows és a. CD- vagy DVD - író programokat telepít vagy távolít el. Tulajdonságok: Írj olyan lemezt, amilyet akarsz 24x írási sebességű DVD - író SATA interfész.


LG Super Multi DVD Író OEM GH24NSD1. Raktáron ( kiszállítással 2-munkanap). A gépemben van egy kb éves LG típusú DVD író, és rendszerint az. IDE vezérlő DMA módból visszaáll PIO.


Az asztali gépen ami elég régen meg lehet neki,abban csücsült egy LG -GHvalamelyik a betűre nem emlékszem,valószínű,hogy IDE lesz feketében,bár lehet. Dvd - író, Blu-Ray az Infolex Webshopból.


A legjobb választáshoz. Ez a hirdetés már lehet, hogy elavult, mivel több mint napja adták fel. Lg multi dvd író ide csatlakozós - hasznaltcuccok.


Van olyan rossz érzésem hogy megint sikerült kicsinálnom egy LG DVD írót, de mostanság nagyon drága lett egy ilyen DVD író, főleg ha IDE. LG GSA-H10AB dobozos fehér DVD - író. A napokban vetten egy LG DVD írót (HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20) És olyan. Ide csatis a DVD- van-e másik egység az adatkábelen?


ASUS (3) HP (1) LG (3) LITEON (2). Elérhető Csak készleten. Ez nem ide akart menni. Azért már a TOR sem a régi. Témaindító írás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.