2016. december 22., csütörtök

Hangváltó

Raktáron terhelhetőség. Borsod-Abaúj -Zemplén, Homrogd. Szállítással is kérheted. Renkus Heinz Xnt. Ft Nettó ár: 3. Gyere és nézz körül ! Nincs raktáron. Hangváltó, utas (szub), és 8ohm, 300W HVS 14. Három utas hangváltó 100W 1pár (2db). Fedezd fel széles ohm hangváltó kínálatunkat! Nagymeredekségû, minõségi konstrukció fóliakondenzátorokkal és magassugárzó védelemmel. Egyedi árért hívja.


Hangváltó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Mind a(z) találat megjelenítése. A HV 6igazán praktikus autó-hifi kiegészítő, amely garantálja a remek hangzást!


Hangváltó

A HV 6igazán praktikus autó-hifi kiegészítő, amely garantálja a remek hangzást! Tweeter Impedancia: Ohm. Woofer Impedancia: Ohm. Frekvencia: Hz. Keresztváltó Típus: 1-rendü Butterworth. Mire szolgál a hangváltó ? A hangfalba épített hangszórók egymáshoz illesztésére szolgál. Ha rossz az illesztés. Nagyvonalakban az első részben átfutottuk a szűrők létjogosultságát és hatástalanítottunk néhány taposóaknát. Most megnézzük.


W teljesítményű, aranyozott sorkapcsokkal ellátott hangváltó ! Minőségi alkatrészekkel, köztük a legfelső útban fóliakondenzátorokkal szerelve. Kész hangváltó, Építőelemek, Alkatrész, kit, SONOPART hangtechnika.


PA alkalmazásokhoz. MIKOR KELL HANGVÁLTÓ 2din méretű DVD autórádió monitorral. Használata kifejezetten. Nálunk garantáltan megtalálhatja az egyedi hangtechnikai eszközöket is!


A HV 2típusú hangváltó kifejezetten ajánlott a specifikusabb hangosítástechnikai. Hz frekvenciatartomány dB érzékenység. Autóhifi hangszóró pár Magassugárzó hangváltóval. Hz, levágási mered.


Van egy Wharfedale valdus 400-as hangfalam, és ehhez szeretnék hangváltót, kérésem az lenne hogy valaki csinált már ilyet esetleg? Csak utángyártott kivitelben kapható. Az egyik legjobb hangváltó app.


Gyors, kényelmes és könnyen használható. Kiemelkedő funkciók: $ Hang felvétele és hatása rá. Nyisson meg egy hangot. Master Audio CX3- kétutas hangváltó panel.


Hangváltó

Ahogy a képen is látszik, csak a panel! Kedvező árak, kiszállítás akár másnapra! Válogasson kedvére! Kérdés esetén keressen minket bátran! Igyekszünk segíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.