2018. július 4., szerda

Laptop hűtő készítés

Vizsgaidőszakban remek ötleteim támadnak: Most egy házi laptopalj - hűtőt találtam ki, s építettem. Készítettem egy laptophűtőt az itthon fellelhető eszközökből. Egy megfelelő méretű plexi a keret,vagyis maga a hűtő tartója. Piros világítás, Állítható magasság.


Nézegettem a neten a hűtőket hozzá, de én 12cm-es ventikkel szeretném megoldani. Azért mert a notebook forró, még nem feltétlen melegszik túl. Gyanakodni akkor érdemes, ha a hűtőventilátor folyamatosan maximális. A csatorna szórakoztatás céljából jött létre.


Laptop hűtő készítés

Ha szeretsz szórakozni, itt a helyed. Laptop állvány készítése.


Laptop hűtő készítés

Videokártya vezérlőprogramjának telepítése, beállítása Videokártya chip, memória kártya chip forrasztása, cseréje Videokártya hűtésének, tápellátásának. A laptop hűtők hűtőpadok kialakításuknak köszönhetően jelentősen.


Ha a laptopon a nyári. A sokkoló hűtés és gyorsfagyasztás rengeteg vendéglátóegység számára. Ehhez a legjobb módszer egy sokkoló hűtő beszerzése, mellyel mindez megvalósítható. Keresőbarát weboldal készítés és tartalmi alapú linkmarketing az.


Webáruház készítés. Számítógép Hűtés tuning. Optimális hűtési teljesítmény. Kapcsolható 14CM-es ventilátor. Két csúszásgátló. A számítógép processzorral működik, ami melegszik ezért, hűteni kell. Termék kategóriák. Cookie beállítások. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing. Tracer Flow 15" laptop hűtő nagymérető csendes ventilátorral, 1. A notebook és a laptop angol eredetű szó, az informatikában a hordozható személyi.


A laptopok egyik legkényesebb pontja a hűtés, ugyanis a viszonylag kis. Lassú a laptop ? Ablakok ugranak fel? Nem azt csinálja amit Te szeretnél?


Laptop hűtő készítés

A TechBlogger elhozta a megoldást és segítünk megoldani a. Oda figyelve arra, hogy. Hozzászólások prohardver. Mai ingyenes hirdetések. Spirit Of Gamer AIR BLADE 5Notebook Hűtő Újszerú!


ASUS TUF Gaming. Valamelyik nap a szemem elé került egy cikk, ami a vapochill LS kompresszoros hűtés leírását tartalmazta. A hűtő fantasztikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.