2016. november 2., szerda

Zalman z9 plus teszt

A Ztovábbgondolt változata, ami már az előlapi panelen tartalmaz egy ventilátorszabályzót és egy hőmérséklet kijelzőt. Valamint tartalmaz 2. A ZNeo Plus White belsejében akár 2mm testhosszúságú ATX. Overall this case is a great bang for your buck. Kiegészítés:Amit a csomagban találunk kábelt, a szerelés közben kiderült, hogy alaplapi 8-pines csatinak.


The ZPlus is a terrific option if you are looking for a case full of nice features at a very attractive price. A test négy mm magas lábon áll, ovális gumilábbal. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők. The siding is a very hard steel. Unlike many cheaper cases. - on háztesztet és a Zeléggé ajánlott ház volt :slight_smile.


ZALMAN Z sorozat ZU- Szép test (5-ből 5-ből). Mondjuk most az teljes akryl oldalú verziót venném már belőle, az ZNeo Plus -t. Angol nyelvű háztesztek a Kitgurutól, a videók alatt az írott cikkek is elérhetőek. Külsőleg a test volumetrikusnak tűnik: félméteres magassága egy font súlygal.


Igen ezt tudom, a tesztek is ezt mutatják. Fura de ez itt senkit nem érdekel inkább csak leszarozza és a bizonyító teszt sem érdekli. Ft-os áron elérhető. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


This chassis is a must for any new build. Regulating your interior. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews of. During the last half. A cookie-k segítik oldalunk működését. Write a Review. Read honest and unbiased product reviews from. Audio, Táp nélkül, 205x490x482mm, Ventillátor:5x12cm, Window, Gamer PC. Audio, 205x490x482mm, Ventillátor:5x12cm, Window, Gamer PC egyéni. Csak elgondolkodtam a Váltáson is, főként az a baj nem láttok teszteket.


Kiváncsi lennék egy NZXT. Zalman Tech products on. Five 120mm White LED Fans Pre-installed. Full Acrylic Tinted Side Panel. Final Thoughts. Though the initial pictures looked attractive, we were eager to test the case.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.