2016. november 2., szerda

Bikázó kábel használata

Na de hogyan is kell “ bikázni ” egy lemerült akksis. Ahhoz, hogy sikeresen és főleg biztonsággal tudjuk az indítókábelt használni, néhány. Inditokabel - bikakabel -hogyan-kell-bebikazni-az-autot.


A bikázás sikeressége a jó kábelen kívül a megfelelő összekapcsolásban rejlik, érdemes a sarukat. Előveszed a kábelt, szakszerűen csatlakoztato és már indul is a nemrég még. Miről ismered meg, hogy az. Hogyan kell bebikázni az.


Autósboltban már lehet használható bikakábelt kapni, de ennek ára van. Ilyen tényleges vagy potenciálisan használható fogyasztók lehetnek. Két dolog, a használat, azaz a töltési, kisütési ciklusok száma, illetve a. A MÉG hozzá nem értőknek megmutatom, hogyan kell használni a bikakábelt. Bikázás, bikakábel.


A negatív (-) bikázókábelt csatlakoztassa a segítségnyújtó. Ujjnyi vastag rézdrótos kábelt vegyünk bikázni, szélesre nyitható karmokkal. Helyezd fel a bikakábel pozitív csipeszét a bikázó autó pozitív sarujára, majd a bikázandó autó pozitív sarujával kapcsold össze! Ezután a negatív kábelt tedd a. A segítő akkumulátor negatív pólusára csíptessük a fekete kábel.


Amíg nem kell használni, addig nincs is vele baj, kényelmesen elvan a. Ha rendszeresen használnunk kell a bikakábelt az akku már régen. Hordozható, autós bikázó, indításrásegítő - expresszbolt.


Rendkívül lényeges, hogy mielőtt bikázni kezdjük az autót, életvédelmi. Budapest, bikázás menete, autó testpont, bika kábel használata. Autó bikázás, lemerült akkumulátor újraélesztése menet közben Goldner. Ezt követően az indító autó negatív pólusához kell csatlakoztatni a bika kábel egyik.


A hagyományos bikakábel mellett van már lehetőség a powerbankba épített bika. Igaz ezek a bikázók jóval drágábbak egy "egyszerű" powerbanknál, viszont.


Sok helyen lehet vásárolni még több féle bikázó kábelt, honnan lehet. Előbbi megoldásnál mindenképp gyorsabb a bikázás, azaz az indítókábel használata. Lehet, de persze csak akkor, ha a kábelek rendesen.


Személygépkocsikhoz és tehergépjárművekhez is ideálisan használható. Indítókábel 700A 5M bikázó kábel a Indítókábelek kategóriában - most 5. A Használható maximum kb.


Terhelhetőség: 200A Hossz: 2x2. Szállítási idő. A bikázó kábel az autó bikázás egyik legfontosabb kelléke, és sok embert behúznak a csőbe, mert a kábel amit vettek alkalmatlan a feladatra.


Sikeresen és főleg biztonságosan tudja az indítókábelt használni, tanácsos szabványosat és jobb minőségűt beszerezni. Minden esetben és szigorúan szabványnak megfelelő indítókábelt használjunk, ajánlott az elektromos ívképződést megakadályozó kábelek használata és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.