2021. július 21., szerda

Webkamera telepítése cd nélkül

Egy kicsit régi a kamerám, és a telepítő CD is elveszett. Van valamilyen program, amivel CD nélkül is le lehetne tölteni? A webkamera márkája Genius.


Ebben a leírásban videó installáció jelentő webkamera vagy webkamera telepítés nélkül cd csak vezető a Net for Windows XP vagy Vista. Genius VideoCAM Messenger - webcamera driver. A program minden esetben felmegy, de a driver nélkül nem fog menni a kamera!


Most próbáljuk meg telepíteni a webkamera illesztőprogramját. A kameraszoftver telepítése nem szükséges! Helyezze a mellékelt telepítő CD -ROM-ot a számítógép. Panaszkodom Halál állkapcsa Részletes logitech kamera telepítése cd nélkül.


Habozás nélkül kiástam a dobozomat az összes számítógépes kukából. Nos, próbáljuk most telepíteni a webkamera illesztőprogramját, és válasszuk azt az. Kedves Boglárka ! Kaptam egy USB-s Webkamerát sajnos Driver Cd nélkül. Sepia SPA-4ennyit tudni róla.


A WINés az XP sem ismeri fel. USB JPEG WEB CAM ennyi amit kiír.


Hogyan csatlakoztassunk webkamerát számítógéphez telepítőlemez nélkül ? A Nexxtech webkamera telepítése CD -ROM nélkül (lépés). A NexxTech webkamerával online videocevegét folytathat barátaival é caládtagjaival, zemélye. Megjelenik az „Az eszközillesztő szoftver telepítése ” buborékablak, majd az.


XP és Vista: CD - és DVD-kiadás ikonnal vagy gyorsbillentyűvel. Emellett ne felejtsük el, hogy a webkamerák gyártói erősen javasolják a legújabb illesztőprogramok telepítését.


Ha nem rendelkezik a webkamera CD - és. Illesztőprogram dátuma. Ha már telepítve van. A laptopom újra lett telepítve, ezáltal viszont le lett törölve a webkamera programom.


Visszatelepítés után ezt a választ kaptam: "camera no. Győződjön meg róla, hogy minden más webkamera programot bezárt, mielőtt. Prestigio Webkamera Főegység.


CD behelyezése után, a telepítő ablak automatikusan megjelenik. Kattintson a Következő gombra, a telepítési folyamat. Nem kaptam hozzá driver cd -t és a gépem így nem ismeri fel.


CMP webkamerát, de sajnos a CD -je sérült. Sziasztok, egy i-Nix USB-s webcamot kaptam szólóba minden nélkül, nem találok.


A DeskUpdate a Fujitsu-adatbázisban kikeresi az Ön rendszeréhez az új illesztőprogramokat, BIOS-frissítéseket és rendszerspecifikus szoftvercsomagokat. Válogasson fantasztikus árú Webkamera ajánlatainkból! Automatikus letöltéskezelő illesztőprogramok frissítéséhez. Telepítő CD -ROM, mely a felhasználói kézikönyvet is.


INGYEN Távoli telepítés NEJDETO.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.