2021. június 24., csütörtök

Wayteq táska

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. BT, x95 x950-H x. Elérhetőség: Nincs raktáron. Szállítási díj: 8Ft. Kívánságlistára. WAYTEQ GPS TÁSKA 5". A termék paraméterei és képe tájékoztató. GPS tokok és tartók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd. Ft - év garancia.


Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Cikkszám: X920BAG. Garancia: hónap. Műszaki adatok.


Wayteq táska

Gyári azonosító: WN920BAG. Adatlap nyomtatása. Termék csoport. Akku, elem, töltő. Digitális fényképező. Wayteq GPS táska 5". TAB-7Q TOK, fekete, műbőr, Mágneses záródás, asztali tartóként is használható. Ft-os áron elérhető. Ingvállas táska ( bevásárló táska, reklámtáska, hordtáska néven is ismert). Tömbösítve és. Az állítható vállpántokkal saját igényeidre szabhatod a táskát.


Wayteq táska

A scpeciális keresztvarrástól megmarad a hátlap tartása, így a táska az élettartama alatt végig. Hasonló tokok és táskák. Galaxy A20e Wallet Cover flip to.


Wayteq táska

Kisebb, mint egy laptop ezért könnyedén elfér akár egy női táskában is. A készülék meglepően könnyű, súlya mindössze 290g, így egy. Megnövelt fényerő, hosszabb üzemidő. Nem találja a "Kosárba" gombot?


Méret: Méretei. Akciós válltáska, táska akár házhozszállítással is! Extra tartozékok. Debrecen július 20. Too 16" fekete notebook táska HBSW027B1kép, fotó.


Nem csak az elegáns külső és a letisztult dizájn. Valódi vásárlói. Minőségi táskák, bőröndök és egyéb kiegészítők nőknek és férfiaknak a Táskaweb táska webshop kínálatában!


Mai ingyenes hirdetések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.