2021. január 12., kedd

Usb töltő

Apple USB -C hálózati adapter. Nincs készleten, előjegyezhető. Hálózati adapter - univerzális, 1x USB Quick Charge 3A, teljesítmény: W, az 1-ben gyorstöltési támogatás, QC3. FCP (Huawei), 4Safe.


Szerencsére kaphatók nálunk USB töltők, power bank-ek, hordozható akkumulátorok és más töltők, amiket ha magaddal viszel, mindig használható állapotban. Fedezd fel széles micro usb töltő kínálatunkat! Vásárlás: Mobiltelefon töltő árak, eladó Mobiltelefon töltők. Rendelj online az eMAG.


Usb töltő

Akciós Mobiltelefon töltő ár! Online boltok, akciók egy helyen az. Olcsó Mobiltelefon töltő termékek, Mobiltelefon töltő márkák. Ismerd meg a töltő - és adatkábelek fajtáit.


Találd meg a számodra megfelelő BlitzWolf USB adat- és töltőkábelt. Töltők mobiltelefonjához otthonra és az autójába is a MALL. Energizer fali töltő, 3. A, USB, Type C kábellel. Rutinosak is lehetnénk már az USB töltő választásban, mégis megvesszük azt, ami először elénk kerül.


No de tényleg rosszul tesszük, ha az. Autós és hálózati USB töltők, GPS-hez, Mobiltelefonhoz MPlejátszóhoz és egyéb készülékekhez kedvező áron nagy választékban. Szín: fekete, Csatlakozó: micro USB, Garancia: hónap, Adapter Teljesítmény: 10W, Bemeneti feszültség: 220V hálózati, Kimeneti áramerősség: 2A. V-os hálózati aljzatba csatlakoztatható USB -s töltő micro USB kábellel.


Dudao 2x USB hálózati töltő adapter beépített micro USB kábelllel W fekete ( A2ProM). Megtekintés Összehasonlítás. Add to Wishlist. Samsung Hálózati USB -C töltő 45W Fekete.


Hoco Dynamic power C69A QC 3. W hálózati töltő micro USB kábellel. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető. Válogass a Jófogás. Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a. A Schneider Electric és a Legrand szerelvénycsaládok kínálatában elérhetők számos színben és formavilágban USB töltő aljzatok, melyek segítségével.


Olcsó akkumulátor és akkutöltő webáruház, notebook. Használjuk őket töltéshez, hangszórókhoz és számítógéppel való összekapcsolásra. A Tok-store webáruházban kedvező áron juthat korszerű USB C kábelhez.


Ideális mobil telefonok, MPvagy PDA töltésére. Az adapter rövidzárlat és túltöltés ellen. Mindenki használ USB -s eszközöket, legyen az tablet, telefon, fülhallgató vagy bármilyen más kütyü, amihez mindenképpen ajánlott egy megfelelő töltőegység.


Szivargyújtóról, akár a túrázás előtti utolsó pillanatban is újratöltheted az USB eszközöket. Kis helyigényű szivargyújtó töltő, mely bármilyen típusú voltos, max.


Az eredeti USB - töltő közvetlen és teljes értékű helyettesítője. Univerzális USB hálózati adapter mobiltelefonokhoz, okostelefonokhoz, tabletekhez és más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.