2021. január 5., kedd

Usb játékvezérlő

Genesis Seaborg 3PC játékvezérlő kormány. Vezetékes kivitel. PC kompatibilis nyomógomb. USB csatlakozás. Nincs készleten, előjegyezhető. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Megrendelés esetén várhatóan nap múlva átvehető üzleteinkben. Játssz bármilyen játékot ezzel a sokoldalú vezérlővel! Külső raktáron. Ez a termék nem rendelhető! Platform: multi. Rezgő funkció a teljesebb játék élményért.


Usb játékvezérlő

Dupla rezgő funkció a teljesebb játék élményért. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. Kábel hossz. Nézd meg alább játékvezérlő -beállítási tippjeinket, és kezdj is rögtön játszani bármely.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. VEZSPISOGRFXGP Garancia: 24. Játékvezérlő vásárlás, kedvező Játékvezérlő árak óriási kínálattal!


Szórakoztató elektronika vásárlás. Gamepad se přepne do režimu. Szintén a felhasználók igényeihez mérten. Szakértő kollégáink felvilágosítást adnak az informatikai eszközökről, vagy utána néznek Ön helyett, és tanácsot adnak, hogy jól döntsön.


Egy helyen megoldást. Rendelhető, beérkezés alatt. Kartonos kiszerelés, 10. DUAL VIBRATION (két vibro motorral) programozható. Mondja el véleményét! Kompatibilis: Xbox Series, Xbox One, Windows Pc, Android. Készlet függvényében! Kattints és vásárolj kedvező áron – android játékvezérlő árak – Válogass számos. Masszív játékvezérlő nyolcállású irányítókapcsolóval, két analóg joystick-kal és 15.


Supports Controllers 3. A termék jelenleg nincs raktáron egyik. Erőteljes vibromotoros terhelésfüggő rezgés funkció. Programozható automatikus tüzelési funkció gombbal és 2. Egyéb játékok és konzolok.


Usb játékvezérlő

Jász-Nagykun-Szolnok, Szolnok. Xbox 3tartozékok keres olcsón online? A lightinthebox. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Analóg joystick. Nem csak konzolokkal élvezhetjük a játékvezérlők nyújtotta kényelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.