2020. november 18., szerda

Videoton cleopatra eladó

Videoton cleopatra eladó

Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ft – Pápa (Veszprém megye). Ahogy a képeken is látható külsőre nem.


Videoton cleopatra eladó

Olcsó eladó új és használt videoton rádióerősítő. Budakeszi november 14. Banki előre utalás. Eladó ez a hangfalpár. Alkatrésznek tyúkólnak stb. Ehhez a hangszerhez. A rádió, és az erősítő még a CLEOPATRA -ban. Szépen szól, világítás, műszerek, skála működnek. Egyetlen hiba, hogy a rádió FM. Hozzászólás Szerző: zsolt» hétf. Előlap hiányzik, minden. AZ ERŐSÍTŐ MINDKÉT FELE SZÓL. Cleopatra szervizkönyve is.


A képeken látható szép állapotban eladó. Felületén használatból és korából adódóan halovány karcok vannak rajta. A potik nem sercegnek. Hát gyakran előferdül hogy hülye az eladó a témához.


Az R-N602-esen folyamatosan. Megvenném rosszan is,ha eladó. Jó kis rádiók voltak ezek! Fekete számlapos, nem volt. NAGYMÉRETŰ elefántos hátizsák eladó ! Féltengelycsukló VW. Végfok modul, cserélt végtranzisztorokkal, rádióban lepróbálva. A tetején pedig Lex erősítőjének alja látható. SW7típusú 125W erősítős subwoof. Videoton torony( eladó ). VIDEOTON RETRO RÁDIÓ ERŐSÍTŐ.


JBL BOOMBOX vízálló hordozható bluetooth hangszóró ELADó ! Van hozzájuk illő eladó rádiós erősítő is, ha az is kell. A sürgősnél is sürgősebben eladó egy basszuserősítő! A fent említett rádióerősítőt generálozom de lenne vele 3. Modul rendszerű felépítés. Hi-fi sztereó rádió.


Videoton cleopatra eladó

Kimenő szint ellenőrzés. Nagy hangteljesítmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.