2020. november 18., szerda

Usb dvd író

USB Type-C és Type-A csatlakozók. Retail, Fekete. Külső raktáron. LG Optikai meghajtó olcsón! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Garancia: év. Válogass a Jófogás. Házhozszállítás. Fel nem ismert külső USB dvd író. Van egy asus SBW-06D2X-U külső dvd íróm amit a nem ismer fel a windows 8. Más gépeken xp, winalatt. Ez az ultramodern meghajtó könnyen illeszkedik. Számítógép, Szolnok?


A Hexxa melletted van: Laptop és notebook specialista itt, a szomszédban! Ingyen szállítás 10. Ez a HP hivatalos weboldala, amely automatikusan. DVD író meghajtó.


Dvd-író, Blu-Ray az Infolex Webshopból. A legjobb választáshoz kérd. Csatlakozás: USB 2. Tápellátását a számítógép USB portja biztosítja, nincs szükség külső adapterre a használatához.


Lite-On DS-8A6SH01B SATA 9. Előlap USB adatkábel. Slim, 14mm, BOX, Silver. Rendelhető ~2-nap. LG SATA 24x GH24NSD5. További kedvezmények a DigiPrime. Gyártó: Gembird. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Vissza a dvd író kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár. Ideális kiegészítő notebookokhoz.


Usb dvd író

Tervezek venni egy külső, USB 2. A kínált írók többségére azt írja, hogy USB -n kapja a tápellátását. Ez mennyire megbízható. Hozzáadás a kedvencekhez.


Plextor PX-LB950UE - külső Blu-ray író USB 3. Megtekintve: 138.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.