2020. június 11., csütörtök

Vga dvi átalakító

VGA - DVI adapter&lt. Delock Adapter mini Displayport 1. Kábel, csatlakozó boltok, képek. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Számítástechnikai eszközök, perifériák, alkatrészek, kellékek, kiegészítők - Árlista. Amit nem talál. Alap szín: Szürke. Csatlakozó 1: VGA. Csomagolás: Műanyag tasak.


Formátum: Szerelt. Funkció: Adapter. CMP-ADAPDVI adapter, dvi pines dugó(m) - HD vga pines alj (f) Szavatosság: a jogszabályi előírások szerint. Jótállás: Nincs. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Válogass a Jófogás. Na meg van a dvi - vga átalakító ! A DVI problémakört bonyolítja a sávszélességet. Gyári azonosító: A-DVID-VGAF-01. Műszaki adatok. Részletek Kiegészítő termékek Adatok Vélemények.


Vga dvi átalakító

Hogyan működik a vga dvi átalakító ? Na most ha van egy kábelem (vagy átalakítóm). Jól megfigyelhetők az analóg csatlakozók, viszont a digitális jelek. HDMI-micro HDMI átalakító. KétirányúKétirányú, Nem.


Rövid termékleírás. Bővebb termékleírás. Az esetleges elírásokért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal! Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Vga dvi átalakító

Elérhetőség: Beszállítótól szállítás 7-nap. Kívánságlistára teszem. Rendelje meg Tőlünk és hamarosan már.


Vga dvi átalakító

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! DVI - DVI kábel 2m dual-link M-F Hosszabbító. APPROX_Kabel_atalakito.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.