2019. november 5., kedd

Nagyfelbontású webkamera

Beépített sztereó mikrofonnal és állítható. Olcsó webcam több webáruház. HU-n, akár ingyen házhozszállítással! Webkamerák hatalmas választéka várja a MALL.


Nagyfelbontású webkamera

Logitech, Trust és más márkák között válogathat! Gyors szállítás, kedvező árak! Ez a webkamera verhetetlen, ha szeretne kapcsolatban maradni barátaival és családjával. Garanciát nyújt a kiváló minőségű, nagyfelbontású képekre.


A beépített webkamerákat felülmúló HD webkamera. Hikvision zárt láncú televíziós IP kamera, analóg nagyfelbontású, kupola. ETYBLU- Bluetooth mono headset. Kosárba helyez.


Nagyfelbontású webkamera

MEE Audio MEE AUDIO C11Z - 4K nagyfelbontású professzionális webkamera. Dahua UZwebkamera Fekete termék leírása. USB-csatlakozás és egyszerű kezelés. Nagyfelbontású képérzékelő.


UVC- protokoll és nagy. Tartalomjegyzék. Stílusos Full HD webkamera beépítétt mikrofonnal. Xiaovv nagy felbontású hálózati USB kamera, jó segítő az élő közvetítéshez, konferenciákhoz és online tanfolyamokhoz, a beépített mikrofonja nem használható.


Fedezze fel a. Functions:HD free drive. Kezdeti tesztelésem során ez a nagyfelbontású webkamera kiváló hangminőséget és jó képminőséget biztosított. A TouchCam Nteljes mértékben kompatibilis.


Kényelmes, beépített mikrofon, ideális videocsevegésekhez. Fehéregyensúly: tiszta. A nagyfelbontású USB2. IP kamerák képe, valamint nagy felbontású megapixeles kamerákat is támogat.


Ez a sokoldalú webkamera nagyfelbontású, részletgazdag videoképet és kristálytiszta hangot vesz fel. P HD webkamera zajcsökkentő mikrofon kamerákkal az élő közvetített videohívások.


Képérzékelő, CMOS. Látószög, 112°-is széles látószögű. Információ A hálózaton saját IP címmel rendelkező, önálló működésre képes, nagyfelbontású és vezetékes és vezeték nélküli WiFi IP kamerák.


Alapvető fontosságú egy jó minőségű webkamera használata, ha online. Ezenkívül a C9nagy felbontású objektívet kínál, amely valósághű, éles képet nyújt.


Nagyfelbontású webkamera

Az OM-D Webcam Beta alkalmazás segít abban, hogy az Olympus fényképezőnk nagyfelbontású webkameraként funkcionálhasson, amikor. A webkamera képe IDE kattintva érhető el.


Egy tiszalöki kuvikfészekben helyeztek el egy nagyfelbontású webkamerát, amelynek. A Kőszegi-hegységben, a Kendig-hegyen üzemeltetett meteorológiai állomáson egy nagyfelbontású web kamerát szerelt fel a Városi. Hero extrém igénybevételre tervezett, nagyfelbontású, de kicsike kamráját.


A vezetékhívők számára gigabites Ethernet port is rendelkezésre áll, valamint egy nagyfelbontású webkamera, amelyet a gyártó szerint a. Praktikus gumírozott bilincs a monitoron való rögzítéshez. USB PC nagyfelbontású webkamera.


Könnyen használható. Kiemelkedõ képminõség, ideális. A Sonix jelfeldolgozó chipnek köszönhetően a Xiaomi Imilab webkamera FullHD felbontású szuperéles.


Garancia: Hónap Ramiris szerviz Saját szerviz Megj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.