2020. június 17., szerda

Pg 512 utángyártott patron

Pg 512 utángyártott patron

Garancia: év. Kapacitás: 4oldal. Black (fekete). Minőségi utángyártott és eredeti tintapatron és toner. Külső raktáron. A fent látható kép némely esetben illusztráció. A KERESETT TERMÉK. Futár: munkanap PickPack Bp: munkanap PickPack Vidék: munkanap. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Eredeti hp nyomtató patron, canon patron, epson patron, de utángyártott tintapatron is szerepel az állandó. Speciálisan arra az esetre van kitalálva, amikor az ún.


Töltötinta súlya: ml. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Toner és tintapatron eredeti és utángyártott patron, toner, festékszalag vásárláshoz. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Válogass a Jófogás. Használt Számítástechnikai. Ft-os áron elérhető. Canon CLI-fekete, C. Ugyebár az eredeti patronok mellé nem szabad utángyártottat tenni.


Pg 512 utángyártott patron

A tintapatron kapacitása: 13. Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron garanciával az Euronics webáruházából akár.


Utángyártott tintapatron, kiváló minőség, alacsony ár a költséghatékony nyomtatásért. Azonnal átvehető vagy szállítás m. A termék minősége első osztályú,lapköltsége kedvező,készletről.


Pg 512 utángyártott patron

PG -5PG - 5PG -545.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.