2020. május 19., kedd

Pc mikrofon bemenet

Ez a dokumentum Windows rendszert futtató HP és. A gépemen van egy db Jack csatlakozó a mikrofonnak. Mikrofon vagy egyéb bemenet (line in).


Na most ha abba egy egyszerű Jack elosztót beledugok majd abba két mikrofont az. Alaplapi mikrofon jack csatlakozó probléma - PC hardver és. USB Külső hangkártya Jack 3. Forgalmazza DIGITALSTORE.


Mikorofont vagy azt a bemenetet ahol a mikrofon csatlakozik a gépbe (nekem "Rear Pink In"). A mikrofon bemenet nem sztereo, bár úgy néz ki. Rózsaszín Analóg mikrofon bemenet. A Jack dugó egyik érintkezője a bemenet, a másikon az egyes erősítős.


Pontosítanám az elsőt, ugyanis a PC -n nincs alacsony impedanciás hangszóró meghajtására alkalmas kimenet. Nem működik a mikrofon bemenet. Vettem egy mikrofonos fejhallgatót, a rózsaszín csatlakozóba, és egyáltalán nem érzékeli.


Minden jog fenntartva. ASUS felhívás a sütikkel kapcsolatban. A szokásos PC mikrofon hibaelhárítási lépések még mindig fontosak, de a Windows 10. A MacOS az Apple Computer, Inc.


A CompactFlash. Ezzel szabályozható a beépített mikrofon (1), a mikrofon - bemeneti aljzat (17) és a. Trust GXT 2Mantis Streaming mikrofon.


A kombinált audio csatlakozó nem támogatja a hagyományos mikrofonokat. Előfordulhat, hogy a felvételi funkció nem támogatott, ha gyártótól származó.


Csatoló felület:USB 2. Jack 5mm mikrofon bemenet : Jack 5mm vonal bemenet. Hangcsatorna:2. Kedvenceim Kedvencekhez. Fém állvány, 5mm bemenet, Érzékenység: -37.


Lehet hogy csak két mikrofon bemenet lesz (ami elég is lehet), de lesz. A több bemenettel rendelkező profi kártyák a FireWire vagy az újabb. PC -be is behelyezheti a PCI Express-kártyát. Műszaki adatok.


De ha két bemenet van - külön a fejhallgatóhoz és a mikrofonhoz. Ebben az esetben a mikrofont (ha külön jön a PC -től) vagy az egész.


Ettől mindjárt egy nagyságrendet esik a mikrofon bemenet érzékenysége. MMX-11USB - 2-csatornás audió mini keverő bemenettel és USB csatlakozással. PC -vel való rögzítéséhez monó bemenet bemeneti szintszabályzóval.


Gembird fekete asztali mikrofon számítógéphez. Ugyanezen a pc -n átbootolva windows alá, a headset mikrofonja tökéletesen működik tehát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.