2020. május 22., péntek

Partvis tartó

Törzsvásárlóként akár 10% kedvezménnyel. Casabriko plus portatutto takarítóeszköz tartó. A férőhely így épül fel: akasztó rész, bedugós rész amelybe a. Praktikus mop felmosó tartó : Tartson rendet a tisztító kamrájában és helyezze el a tisztítóeszközeit erre a praktikus tartóra.


Ha már az idegeire megy, hogy. Toalettpapír tartók. Tool Mate szerszám és takarítóeszköz tartó kedvező áron az eMAG-nál. Vileda Professional Origo 5mop tartó.


Ha rendelésedet még az ünnepek előtt kézhez szeretnéd kapni, rendelj raktáron lévő terméket! A rendelési módok átfutási ideje a következő. Az elsődleges szempont a seprű, partvis kiválasztásánál mindenképp az, hogy milyen funkciója lesz, milyen területen fogják használni. Megkülönböztetünk.


Nyeles kézipad tartó. Ipari- partvis -(kókusz). Háztartási felmosó- és partvis nyél (fehér). Hasonló termékek. Szűrés ár szerint. Mosókefe Padlósúroló Kefe Tartálymosó kefe. Kiegészítők ( higiéniai tasaktartó, wc kefe, wc ülőkepapír tartó ). Partvis Szemeteslapát Kézi seprû. Takarítóeszközök - Az általunk forgalmazott takarító eszközök - ablak- és felülettisztítók, portörlők. Takarítókocsira akasztható fém seprű vagy partvis tartó rács.


Az erős polipropilén anyag ellenáll az intenzív használatnak. A szálakat rozsdamentes acél kapcsok rögzítik, biztosítva a hosszan tartó rozsdamentes higiéniát. Actuel beltéri partvis.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Irányítószám megadása. Tekintse meg további. Felmosó mopok (Vermop, Filmop), használt és új portörlő mopok és huzatok, huzattartó fejek.


Külső raktáron, visszaigazolást követően átvehető. Jofel szappan tartó fehér L. Accordion Title. Anim pariatur cliche reprehenderit. Close submenu Fürdőszobai kiegészítők.


Adatkezelési tájékoztató. Kosár tartalma. Fa terempartvis, fém nyéltartós, műanyag szállal. Kifejezetten ehhez ajánljuk a nagyon erős profi nyelet. Vásárlás folytatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.