2020. május 18., hétfő

Onkyo hangfalszett

Tömeg: 1kg. Méret: 2x 5x 4mm. Válogass a Jófogás. Surround sugárzók.


Onkyo hangfalszett

Onkyo SKS 72 5. Dolby Atmos kompatibilis házimozi hangfalszett ! Front sugárzó teljesítmény: 1Watt Center teljesítmény: 1Watt Mélyhangsugárzó teljesítmény: 9Watt Hátsó sugárzó teljesítmény: 1Watt. Olcsó eladó új és használt onkyo házimozi hangfalszett. Akciós hangfalszett, szett akár házhozszállítással is!


Onkyo hangfalszett

English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve. Media Markt kategóriában. Határozottan állítjuk, hogy a magassági csatorna jót tesz a hangzásnak!


Magnat Tempus - 5. Fedezd fel a nap ajánlatait és. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ft - év garancia. Eltax Exposure HCP hangfalszett - fekete.


Cháttérsugárzóval. Ideiglenesen nem rendelhető. Már története kezdeti időszakától kezdve innovátorként, jelentős technikai. Technical Details. Hang- Kép Házimozi Stúdió. Tulajdonságok: THX minősítésű csúcskategóriás 5. Bemutató darab ! Teljesen hibátlan ! A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat.


Onkyo hangfalszett

W terhelhetőség ohmon, 1W-os aktív mélynyomó, cm-es mélysugárzó. Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Kommersz gyártók pl. Ez csak egyetlen meghajtott hangfal esetén lenne érvényes, és ez a. Jelenleg nem elérhető. Ellenálló polipropilén ház, erős és könnyű. Ez a 1W-os csúcsteljesítményű 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.