2020. május 14., csütörtök

Olcsó optikai egér

Optikai háromgombos vezetékes egér. Balkezes és jobbkezes felhasználók számára. Kínálatunkban számítógépes egerek széles választékával várunk. Legyen szükséged akár vezeték nélküli egérre, vezetékes egérre (usb egér ), optikai egérre.


Hol a legolcsóbb? Egerek Akció 9Ft-tól ○ Megbízható forrásból ○ Hazai márkaszerviz garancia ○ Raktárról ○ Szoftverekkel. Golyós és optikai egerek széles választéka. Ha azt szeretnénk, hogy minél olcsóbb legyen egy egér, akkor a vezetékes kivitelt kell választanunk.


Vezetékes és vezeték nélküli egerek a MALL. A legjobb választáshoz kérd. Egér az Infolex Webshopból. Kolink (HM50) mini optikai USB egér. Mini usb egér. DVDpapa - Személyes átvétel Budapesten. Vásárlás Szlovákiában, Esztergommal határos párkányi. Látogasson el a Logitech webhelyre, és találja meg a tökéletes vezetékes vagy vezeték nélküli számítógépes egerét, amellyel növelheti hatékonyságát vagy. Epson optikai egér, silverl, usb, om 290.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Ennek a mértéke általában ~ms körül alakul, plusz az olcsóbb példányok. Egerek különböző eszközökhöz, mindenféle színben és méretben. Ha gamer kiegészítőket keres, itt azokat is megtalálja!


Gombok száma: db. Scroll (görgő): van. Csatoló felület: USB. Extrák: Lézeres érzékelő, jobb és balkezes. Rendelés online. Attól, hogy egy egér olcsó, még nem kell rossznak lennie. Az érzékelője optikai, ezért nem fog üvegen, tükröződő felületen működni. Genius DX-1USB optikai egér fekete. Nettó egységár: 1. Kartonos kiszerelés, 10. A optikai gombos egeret gyorsan és egyszerűen lehet csatlakoztatni az USB csatlakozón keresztül bármely számítógépre.


Olcsó optikai egér

XUSB-s optikai egér. ART MYART AM-Gaming. Az optikai egerek meghatározóak lehetnek az FPS, RTS és más. Nano USB adapter 2xAAA elemmel működik, amely a csomagnak.


Olcsó optikai egér

Wireless Mouse - vezeték nélküli optikai egér 2. Hordozható optikai vezeték nélküli egér USB vevő RF 2. G asztali és hordozható. Az Oklick HUNTER egy. Számtechazolcsosag.


Olcsó optikai egér

Válogass a Jófogás. CHS PC Barracuda, Core. Gembird MUSW-4B-04-MX rádiós optikai egér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.