2020. április 3., péntek

Sata dvd író teszt

Sata dvd író teszt

Minősége is jó nem a legjobb azért mert ezek nem úgy írnak mint ha sata felületen. A dvd írók teszt eredménye három különböző árkategóriában. Részletes leírás ». CD meghajtó, dvd meghajtó vásárlói vélemények.


További részletek. Szűrési feltételek. Webáruházunk hamarosan indul, jellenleg teszt üzemben működik. Garancia: hónap. Készleten: db. Raktárkészlet: VAN. SATA optibay ultraslim 2. Válogass a Jófogás. Elérhetőség: 1-napon belül átvehető. De milyen jó is volt az a. Viszont az új dvd író is sata -s lenne. Van erre valami átalakító. DVD és Blu-ray író. Kívánságlistához adom. Technikai adatok. Hír, videó, teszt. Vélemények (0).


Sata dvd író teszt

Samsung SE-506CB BOX 3D USB fehér külső Blu-Ray író. Keresd termékeink. Futár: munkanap PickPack Bp: munkanap PickPack. Hardver vásárlás.


A Pc Dvd Író kategóriában darab termék közül válogathat. Sőt az ellenőrtő teszt üzemmódokban sem. Fogyasztói ár kedvezménnyel: Webshop ár: 5. Cikkünk teszt részében látni fogjuk az SSD és a HDD összehasonlítást.


Egyéb: Lan, WLan, Bluetooth, Kártyaolvasó. Kompatibilis Windows, Mac, Linux rendszerekkel is. Laptopból kiszedett dvd olvasót, lehet külső dvd írónak használni? Az olvasó maga sata -s, de a táp csatija kisebb mint egy satas hddé.


Sata dvd író teszt

Mikrós házamban csak egyetlen 5. Ennek a helyére egy sokkal hasznosabb dolgot szeretnék tenni. Azért rakhatnál be, hogy lássuk mire lehet számítani Sata -I esetén. Szintetikus tesztekben nem feltetlen fog latszodni a proc, valos hasznalatnal jelentkezhet majd ilyen. Szerzõ : gigahertz.


Scroll for details.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.