2020. április 3., péntek

Pc kormány

Fedezd fel széles pc kormány kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Keresett szöveg: pc kormány (Termék) pc kormány (7). Kapcsolódó keresések: pc kormány 3fok.


SzűrőAktív szűrő: 0. Vegyes szíj tárcsa és a fogaskerék. Fury Skipper versenykormány, PC, fekete-kék. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. Thrustmaster Ferrari GTE Wheel 4Challenge kormány ( PC, PS PS XBOX).


Pc kormány

Hozzáadás a kívánságlistához. Pc kormany keres? Garancia: hónap. Driving Force. Az EG1High Octane kompakt méretű kormány PSX, PS PSés PC -s játékokhoz. A gáz és a fékpedál különálló modul. Digitális pedálok - műveleti. Szeretnék vásárolni gamer kormányt, de nem tudom melyiket érdemes megvenni. Olcsó C olcsó DV olcsó írható dvd. Kérlek ajánljatok bevált termékeket. Gamesir G3w vibrás vezetékes game controller xbox PC ps android.


Pc kormány

Hama PC Racing Wheel Thunder VForce Feedback PC kormány. A termék eredeti állapotban van, mindössze a csomagolása bontott, sérült, vagy hiányos.


A SpeedWheel az autósportok szerelmeseinek készült. Ehhez csatlakoztasd a kormányt egy PC -hez vagy laptophoz, és töltsd le a legújabb illesztőprogramokat és firmware-t a kormányhoz a gyártó. Speedlink PSés PC kormány Tesztelt. Játék közben folyamatosan balra tart, lehetséges egy gomb be van ragadva.


Nem szedtem szét. Szállítás személyes. Kormány videojátékhoz. Trust GXT5Compact Vibration Racing kormány.


Platform: PC, PSVáltó: nemForce Feedback: nemPedál: igenVibration Feedback: igenszín: feketeGombok. Bár még nem kormány, a PC -s játékosoknál már egy ilyen kontroller is csodákat tehet.


Pc kormány

Az analóg karoknak és ravaszoknak köszönhetően a. LOGITECH Gamepad F310. OMEGA OGPGamepad Interceptor PC USB. TS- PC Racer is a powerhouse of technologies created to enhance gaming performance and offer a racing experience closer to reality, enabling gamers to be. Kétmotoros műterheléses technológia.


Tracer Sierra USB PC kormány. Várható szállítás. Kompatibilis: PC, PS PS Xbox One.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.