2020. április 7., kedd

Nyomtató patron hp 21

Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. Kapacitás: 1A4-es oldal 5%-os fedettség, v. A tintapatron az alábbi nyomtatókkal kompatibilis.


Ideális azon felhasználók számára, akik lézerminőségű fekete szöveget szeretnének nyomtatni. Kiválóan alkalmas oktatási célú projektekhez, otthoni. Kompatibilis nyomtatók. Patron vagy Toner, Patron.


Töltöttség (ml), 5. Fekete ~1oldal. A HP nyomtatók utángyártott tintapatronjainak ára alacsonyabb, mint az eredetieké, megspórolhat. Hp patron fekete. A(z) HP gyártmányú, HP DeskJet és OfficeJet sorozatú nyomtatóba való festékpatron kitűnő választás fontos beszámolók és különböző dokumentumok.


Használható a következö. Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron garanciával az Euronics webáruházából akár. HP 3N9K05AE tintapatron Tri -Color.


Nyomtató kellékanyag. Milyen nyomtatótípusokhoz való? Utángyártott HP patron tintasugaras nyomtatóhoz. Lapkapacitás.


A patron feltöltése után a nyomtató továbbra is azt fogja jelezni, hogy alacsony a patron. A HP -es patron esetében már nincs lehetőség a tintaszintjelzés. Nemzetközi irodaszer forgalmazó. Válogass a Jófogás.


HP 21XL nagy kapacitású fekete eredeti tintapatronok nagy mennyiségű dokumentum kevesebb patroncsere melletti nyomtatásához készültek. HP, tintapatronok resetelése, de egyéb HP -nél is bevált. Tintapatron HP - szaküzleti áraink.


Extra nagy kapacitás, több tinta, még több nyomtatható oldalszám, kedvezőbb fajlagos nyomtatási költségek. HP tinta 3színes 3YM60AE kb 1oldal. HP-es tintapatron probléma ( bővebben lent )? Nos azt adja ki a nyomtató hogy kiürült a patron, és nem enged vele nyomtatni pedig a patronban. HP C2P11AE (651) háromszínű tintapatron.


Mondja el véleményét! A nagy kapacitású, pigmentalapú fekete tintapatronnal nemcsak több, lézernyomtató minőségű.


HPés HP-es patronokat hogyan tudnám resetelni,hogy elfogadja a nyomtató ? HP CZ109AE (655) Black tintapatron akció. Négyszeres tintamennyiséggel 7oldalas!


Tanulja meg a nyomtatópatron cseréjét a HP nyomtatóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.