2020. március 18., szerda

Soros port

Soros port

A soros port, ismertebb nevén COM-port vagy kommunikációs port egy soros adatátvitelű PC csatlakozó. Mára már elavult, régebben rengeteg különféle eszközt. Fedezd fel széles átalakító soros port kínálatunkat!


Rendelj online az eMAG. Kompatibilis modellek: SA76R SH67H SH67H. Bakancslistához adom. Stáblista mutatása. Soros port problémák. Delock Kiegészítő olcsón! Connects One Serial Device to a USB Port. Standards and Certifications. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Van egy laptopom amin csak USb port van, erre szeretnék egy soros adatkábelt rákötni. Ha tud vki vmi jó. Műszaki adatok. RS 232-RJatalakitas. HP USB– soros port adapter.


The APPClehetővé teszi, hogy USB csatlakozós eszközöket soros csatlakozós eszközökkel használjon. Azaz serial port. A nevét onnan kapta, hogy egyszerre csak egy adatot (bitet) továbbít egyszerre, ezáltal az adatátviteli sebessége meglehetősen alacsony. MiMi az útmutató tudástár.


Garancia: hónap. Gyártó: DELOCK. Pogáts Dávid - A soros port : Budapesti Mszaki Fiskola Neumann Jnos Informatikai Kar A soros port Pogts Dvid Krer Gyz Hegyi Gerg Kroly NMI III Az aszinkron. Products tagged “ soros port ”. Kábel, csatlakozó boltok, képek.


Kondíció: Új termék. Ez a termék jelenleg nincs készleten. RS2( soros port ) adapter. A modern számítógépeken és notebookokon ritkán található soros port. Papírszélesség: 1mm. CBL-USBAP-Állapot: ÚJ Adatok. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. A soros port tulajdonképen az Arduino és az ember közötti kommunikáció legolcsóbb módja. A program futásakor keletkező adatokat. Ft - nincs garancia.


Soros port

Ez egy gépi fordítású cikk, az eredeti angol verzió megtekintéséhez kattintson. Az informatika hőskorában számos eszköz soros porton kapcsolódott össze.


Soros port

Ezt hívták a protokoll alapján RS-232.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.