2020. február 3., hétfő

Processzor hűtés szabályozás

A legtöbb rendszernél a passzív hűtés nem elegendő, így. A pontos típusát nem tudom, lefotóztam, Asus hűtő. A legegyszerűbb szabályozást szeretném neki ami.


A laptop hűtőjének sebessége az alaplap automatikusan beállítja. Amikor a processzor terhelése nő, hőmérséklete nő. Az alaplap rögzíti ezt, és növeli a hűtő. Nekem kettő voltos házhűtő volt benne közepes nagyságú, nem tudom hogy az hány centis, soha nem.


Processzor ventilátor szabályozó program? A PC ventilátor szabályzó program Windows rendszereken angol. A SpeedFan hűtő forgási sebességének beállítására szolgáló program. A BIOS típustól függően a ventilátor fordulatszám- szabályozása az.


Az AOpen saját algoritmusa a processzor és a házban található környezeti. Fixed FAN Control": Ebben az üzemmódban az adott hűtőventillátorok egy. Hogyan lehet növelni a hűtő sebességét egy laptopon, ha az idő múlásával.


Processzor hűtés szabályozás

Az egyik leginkább népszerű programok a rendszer hőmérsékletének szabályozása. A modern számítógép teljesítményét meglehetősen magas áron érik el - a tápegység, a processzor, a videokártya gyakran intenzív hűtést igényel. Az alábbiakban vitaindító gyanánt leírom a saját elképzeléseimet: Kezdem azzal, amit szerintem NEM kell tudnia, ez pedig a processzorhűtő szabályozása.


Az első módja: a BIOS-ban a ventilátorok működését szabályozó funkció váltása. A hasonló vezérlő csomópont processzorhűtő alapja egy DAchip és egy. Nagy gondokat okoz manapság a hűtőventik szabályzása. Tápegység ventilátora.


Processzor hűtés szabályozás

Grafikus kártya ventilátora. Készülékház ventilátor nyílása. A rendszer hűtése nem jól van beállítva. Ez utóbbi energia takarékosság miatt van.


Processzor hűtés szabályozás

A processzor és rendszer hűtési háziren nem aktív. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket. PIN Számítógépház: AeroCool. Cikkszám: RR-212E-16PK-R1.


Cooler Master Hyper TXEVO CPU hűtő. Vásárlás: Számítógép hűtő AKCIÓ, PC hűtő árak összehasonlítása, árkereső. Olcsó Számítógép hűtő boltok.


A legjobb PC hűtő boltok egy helyen az árukereső. Hűtés típusa: Vízhűtés. PWM szabályozás : Van. A(z) GIGABYTE hűtő ventilátorának max.


A fordulatszámot egy automatikus rendszer szabályozza. Ft-tól felfelé).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.