2020. február 18., kedd

Mérőműszerek autóba

Autós Sportműszerek, ODBhibakód olvasó műszerek különböző optikai, dekorációs tuning kiegészítő. Mérőműszer keret, krómKrómozott mérőműszer -keret, két hellyel. A műszerfalra szerelhető (csak balkormányos autókhoz) Származási hely: Németország ".


Digitális voltmérő tuning műszer Ez a műszer a csatlakoztatott eszköz feszültségét tudja mérni. Modern megjelenésének köszönhetően minden sport autóba. Sport műszerek fokozzák az autóversenyző feelinget a tuningolt autókban. Azt jelenti, hogy kinézetre jobban hasonlítanak egy sport, vagy versenyautó.


Autós szivargyújtóba dugható USB aljzat és feszültségmérő. A rejtett, két USB port között lévő, LED kijelző piros színnel mutatja a pillanatnyi feszültséget és. Választható digitális mérőműszerek : - Fordulatszám. Olajhőfok mérő.


Az autó minden rezdülését követő, digitális és analóg sportműszerek, műszertartók. Extravagáns, sportos kinézet autód belső terének, extrém időjárási. Elektromos felszerelések, Mérő műszerek, tartók, webáruház, webshop.


CÉLSZERSZÁMOK Vezérlés patentok kábelvégek. Főkategória AUTÓVILLAMOSSÁG. Vészhelyzetek. Lakatfogó műszerek és adapterek (296). Legkeresettebb kategóriák. Fagyálló mérők. Kompresszió mérő. Biztosítéktábla teszter. Versenyautó felszerelés, profiknak és amatőröknek egyaránt. Az autóipari mérőeszközök az autó gyújtásának ellenőrzésére vagy a légkondicionáló szivárgásainak vizsgálatára, valamint a dízelüzemű járművek magas.


KÉZI MÉRŐMŰSZEREK DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZÖK MÉRŐ KÉSZÜLÉK HORDOZHATÓ MŰSZEREK MŰSZERVILÁG. Alkategóriák: Kiemelt kategóriák. Gyártó: Trotec Modell: BBLeírás: A használtautó-kereskedők és vásárlók jól ismerik a problémát: íme, agy autó, amit garantáltan balesetmentesként kínálnak. SZOROS ORSZÁG BOLTJA GYŐZTES.


Mérőműszerek autóba

Ezek és egyéb műszerek is elérhetőek webshopunkban. A cégünk termék kínálatában az autóipari mérőeszközök korszerű és ár-érték arányban meggyőző. A gépjárművezető számára szükséges információ mennyisége és minősége az utóbbi időben jelentős változáson megy keresztül a járművel szemben. Autós digitális multiméter, Voltcraft AT-4online rendelhető az inShop webáruházban!


Mérőműszerek autóba

Válassz egy kategóriát, Általános Elektronika (868), Akkumulátorok. A Boda Autóvillamossági Kft. Szerszámok, műszerek kategória termékei. Csajos autó szett (4db): Bottari Bouquet kis virágos Üléshuzat, Kormán.


Mérőműszerek autóba

Fedezd fel széles mérőműszer digitális multiméter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Az ország legnagyobb antikvár. Kínál Autós töltő, autóstöltő, akkumulátor mérő műszer, mérőműszer, Telefon : Vadonatúj 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.