2020. február 11., kedd

Kábel rca

Aljzat Szín Fekete Kábelhossz: m. Analóg összekötők sztereó, házimozi vagy autóhifi célokra. Fedezd fel széles rca kábel kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Ami átalakító és kábel csak létezik, azt itt megtalálod.


Kábel rca

Amit nem talál, az valószínűleg nem létezik. English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve. Kösse össze telefonját vagy.


Prémium minőségű audió összekötő kábel 3. Ezzel a mm-es jack csatlakozós AV kábellel különféle. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Reference: Lowest.


Kábel rca

Válogass a Jófogás. Háztartási gépek és eszközök. A kábel lényegében évtizedek óta ugyanaz maradt. Kétszeresen árnyékolt kábel, melyben UP-OCC és.


Minőségi préselt árnyékolt kábel. Raktáron: Béke tér. Roland RCC-3-2R2R specifikáció. Ez a termék igazi ritkaság!


Kábel rca

Jelenleg kedvezményes áron vásárolhatók az AQUA kínálatában rca - rca összekötő kábelek. Klikk ide, és válogass közülük! Fehér (11) Fehér-ezüst (3) Fekete (6). Ft‎ Készleten.


RCA csatlakozóval analóg. Hármas-szimmetrikus geometriájú analóg összekötő PSC réz vezetővel, NDS zajelnyelő szigetelő réteggel és hidegpréselt. Kiegészítők › AV kábelekbolt. Audio- és videojeleket.


Ft Nettó ár: 780Ft. Amíg a készlet tart! HANGSHOP, a Hangáruház. Cable construction: x 0. Use of brands: OMNITRONIC. Hagyományos clip cord kábelek : 1. Rca, Jack kábelek és átalakítók. Showing 1–of.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Irányítószám megadása. Vásároljon online az RS-nél. Kívánságlistára teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.