2020. január 24., péntek

Kácsa hdmi kábel

Az ezüstözött vezetők AWG extra vastagságúak. RENDELHETŐ TÖBBFÉLE HOSSZÚSÁGBAN. Aranyozott érintkezős dugókkal szerelve. Megjegyzés: a szerelt.


OFC rézből készült High speed 2. Kábel bolt Budapesti szaküzlettel és webáruházzal. Hifi és házimozi. Különböző hosszúságokban rendelhető, a méret. HDMI kábel, ethernet szállal.


Kácsa hdmi kábel

A kínálatunkban lévő. BEÁLLÍTÁSÁHOZ NYISSA MEG A TERMÉKET. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Eladó a fenti méteres Hdmi kábel.


Dunavarsányban, vagy Kőbányán átvehető. Legfrissebb híreink. AUDIO-GS weboldalán! Audioquest Forest. Repeater dobozkát. Meglepő volt az eredmény! A videóban használt szerszámok és alkatrészek alább. KáCsa Expert Line KEC HH1. Digitális optikai összekötő kábel - méter. Scart AV összekötő kábel - méter. Ft – Kaposvár (Somogy megye). Válogass a Jófogás. Neotech és Kácsa lapos hangfalkábelek - avx. Ha olcsón kell jó kábel, akkor csinálj CATfali kábelből.


Kácsa hdmi kábel

Ha banán dugós esetleg, akkor meg szintén kácsa, árulnak csavarozható banándugókat. Kábelek és csatlakozók Minőség Jó árak Rendelj minőségi terméket néhány kattintással az. You can use them in many kind of hifi electronics.


Kácsa hdmi kábel

Ezzel az 5-érintkezős DIN dugaszokkal szerelt sztereó hangkábellel hangtechnikai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.