2019. december 13., péntek

Otg egér

Fedezd fel széles usb c egér kínálatunkat! Extreme Digital oldalon. OTG adapter, micro usb. Kiemelt tulajdonságok. Pendrive, egér és billentyűzet telefonon! Genius Micro Traveler for android 4. Technológia: Optikai, Formátum: Notebook. Garancia: hónap. Gyártó: GENIUS. Házhozszállítás. Mennyiségi egység: db. Gyűjtőcsomagolás: karton=40db. Ezenkívül a kábel egér vagy. A kábel segítségével csatlakoztat telefonjához például billentyűzetet, vagy egeret.


Ezúttal nagyon örülünk, hogy bemutassa az optikai egér. Külső perifériák is csatlakoztathatók ilyen módon, például billentyűzet, vagy egér. Lehet e billentyűzetet és egeret egyszerre használni olyan tabletten ami. Biztonságos vásárlás.


Otg egér

Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Hasznos számodra ez a válasz? A kérdező kommentje: ilyenem van, de nem ismeri fel a tablet se a pendrivet se az egeret.


Otg egér

Az egér és a vevő közötti kapcsolatot a 4GHz-es kommunikáció biztosítja. A miniinthebox. USB keres olcsón online? Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Ha az érintési funkció nem működik. Vezetéknélküli Egér, Termék Leirás: 1. A vezeték nélküli egér az USB-vevőn keresztül csatlakozik. Hosszúság: ~ 16cm.


Külső raktáron elérhető, 1-munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3. Egér vagy billentyűzet csatlakoztatása.


Otg egér

Csatlakoztasson egeret, billentyűzetet vagy egyéb más perifériákat hordozható elektronikai eszközökhöz, mint pl. Kosárba teszem.


Ez az adapter lehetové teszi, hogy standard USB-s eszközöket pines csatlakozóval ellátott eszközökkel használja. Külső adapter csatlakozik a támogatáshoz. Lépésről lépésre úgy néz ki.


Az egér használata Android táblagépen nagyon egyszerű: egy kattintással objektumokat választhat ki, két - programokat és alkalmazásokat indít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.