2019. december 16., hétfő

Internet rádió vásárlás

Fedezd fel széles wifi internet rádió kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Rádió internet csatlakozással előnyös áron. Szinte minden rádió ingyenes szállítással.


Közvetlenül a német gyártótól. Külső raktáron. Biztonságos választás és vásárlás.


Internet rádió vásárlás

Az oneConcept TuneUp internet rádióval elegáns retro formatervezésben egy készülékben élvezheti az egész zenei világot. A smart sztereó hangszóró WLAN. Szállítási idő: azonnal.


Digitális rádió teleszkópos antennával analóg és digitális rádióállomások fogadására 2. A készülék kiváló hangzású a két szélessávú 20W hangszórónak és a 30W-os mélysugárzónak köszönhetően. PEAQ PDR260-B internet rádió a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


A oneConcept Streamo CD internet rádió számos lejátszási lehetőségével, erős hangjával és különleges dizájnjával győzi meg vásárlóját. Electronic-star. Bruttó ár : 87. Ft (Nettó ár : 60- Ft) Akciós bruttó ár : 76.


Ingyenes szállítás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Bármi iránt érdeklődsz is, vesd bele magad a Philips internetes rádióval! A DAB- funkció és az FM- rádió mellett Spotify Connect lehetőséget is kapsz.


Hol vannak a legjobb. Az Ország Boltja - Minőségi díj - Szórakoztató elektronika - 1. Ft-nak megfelelő pontot írunk jóvá. SSL Certificate. Kompakt kialakításának köszönhetően bárhol.


Használhatóság. Azért kicsit durva az árkülönbség a német conradhoz képest. Több terméknél néztem már, de az ÁFA értékénél is minden drágább! Konkrétan ez a. Az Opticum Ton internetes rádiót mindazoknak ajánljuk, akik: Analóg és online rádióállomásokat egyaránt.


Bármelyik DAB rádiót választja széles kínálatunkból, egyszerű hangolásra, extra állomásokra és tisztább, interferenciamentes hangminőségre számíthat. Albrecht DR 4N Asztali internetrádió URH AUX, DLNA, WLAN, Internetrádió DLNA-ra alkalmas. Sangean WR-45X (Euphonic 45X) Bluetooth FM rádió. Minden jog fenntarva!


Internet rádió vásárlás

BigBen CD32GBGIRLY hordozható rádió CD lejátszóval. Adatkezelési tájékoztató w5labs.


Internet rádió vásárlás

Az internetes rádiókat persze számítógépen keresztül is lehet hallgatni, ám sok szempontból praktikusabb, é s persze sokkal menőbb is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.