2019. november 7., csütörtök

Otg adapter

Logilink USB 3. Keresett szöveg: otg usb adapter (Termék) otg usb adapter (5). Kapcsolódó keresések: roline usb 2. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! USB eszközt is csatlakoztathatsz a telefonodhoz, tabletedhez. Használata rendkívül egyszerű.


Otg adapter

Nem kell többé. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Kiváló minőségű adapter kábel az AudioQuest DragonFly USB DAC Android rendszerű mobileszközökhöz való csatlakoztatásához. A népszerű saját fejlesztésű Apollo GSM modulunkat mostantól Android okostelefonja segítségével is. OTG adapter praktikus kiegészítője lehet mindennapjainak. A Type-C USB OTG rövid kábeles verzió Adapter fekete terméknek nem ismert a gyártója.


Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja. USB- OTG kábel USB-A foglalat - microUSB-B dugó. Jul Recommendations. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - usb otg adapter. Kártyaolvasó, USB hub boltok, képek. OTG ADAPTER memoria kártya olvasó leírások, vélemények.


Dupla árnyékolás az elektromos interferencia kiküszöbölésére. USB A aljzat - micro USB B dugó. Az OTG kábel segítségével egyszerűen csatlakoztathatunk akár pendrive-ot is a telefonhoz, tablethez, amelynek tartalma a készüléken kezelhető. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Otg adapter

Az USB On-the-Go, rövidítve USB OTG vagy OTG egy olyan szabvány, amely lehetővé teszi, hogy USB-készülékek, például táblagépek, illetve okostelefonok. Csak adapter, termék és ár információ USB kategóriában.


Leírás, Fontos. ValueLine USB 2. Micro OTG Cable 0. CSZ: MG-LTO ICSS1L. Samsung LG HTC Huawei Sony Apple Macbook Thunderbolt type c 3A data cable, USB. USB Type-C USB-C OTG Adapter USB 3. Az OTG egy roppant hasznos funkció a mobil eszközöknél (mobiltelefon, tablet), mert lehetővé teszi.


Otg adapter

Jelenleg nem rendelhető! Szállítási idő: Elfogyott. Termék Leirás: Vadonatúj és kiváló minőségű Kompakt méretű, könnyű, kényelmes és kényelmes. Könnyen használható az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.