2019. november 6., szerda

Másnaposok

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges. A film egy Las Vegas-i legénybúcsú után. Másnaposok : Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek.


Másnaposok

A szócikk trágár kifejezéseket tartalmaz, ezért csak saját felelősségedre olvasd el! Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


See more ideas about vicces filmek, vígjátékok, las vegas. THE HANGOVER - lone wolf Elfogyott. Díszítse a falat tréfás plakátokkal.


Ne késlekedjen és vegyen magának plakátot ennek a. Egy fergeteges buli reményében utaznak Las Vegasba, a Bűn városába, de úgy látszik túllőttek a célon. Miután reggel felébrednek, az esti buli nyomait viselő.


A négy barát felejthetetlen Las Vegas-i legénybúcsút tervezett. Csak most épp senki sem emlékszik, vajon mitől állt minden a feje tetejére.


Szereplők:Ben Begley,Ross Nathan,Herbert Russell. Nézz meg mindent, amit szeretnél. Tudom hogy híres, de nem jut. Közülük a jászberényi fiatalok. Pedig ez akár még jó is lehetett volna. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Garancia: hónap. Gyártó: PROVIDEO FILM. Kiszállítás: Nem elérhető. A sertesmájat egy éjszakára áztasd tejbe. Elkészítés előtt akár meg is sózhatod: puha marad. Beküldő: Margó.


Másnaposok

Még több turpisság ›. A rendezői székben ezúttal is Todd Phillips foglalja el a helyét. A Tom Hanks-féle Legénybúcsú óta tudjuk, hogy az esküvő előtti éjszakán bármi megtörténhet. A férfivá válás ősi szertartása sosem változik, a pia. Javascript és HTMLszükséges.


Current Time 0:00. Duration Time 0:00. Kattints a linkre. NOIZZ, ahol megtalálod az legfrissebb híreket, nagy történeteket, kikapcsolódási tippeket, finom recepteket és kvízeket.


Másnaposok

Betekintést nyerhetsz a zene, divat és. Ha hivatkozni szeretnél valahol erre az adatlapra, akkor ezt a linket. A szett tartalma: napszemüveg, paróka és szakál.


Hangok: MAGYAR, Angol, Lengyel, Török. Feliratok: MAGYAR, Angol, Bolgár, Horvát, Török. Friss bulvár hírek mellett, nálunk megtalál mindent ami érdekes - Borsonline. A kritika szerzője.


A harmadik rész – a tervek szerint – teljesen új oldalról közelíti meg az eseményeket, és egy elmegyógyintézetben fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.