2019. november 8., péntek

Iso csatlakozó

Iso csatlakozó

Az átalakító csatlakozó kábelköteg tartalmazza a táp és a hangszóró kábeleket is, minden kábel feliratozva van a funkciójának. Lecserélné rádióját de nem passzol a csatlakozó ? Ha nem találja a szükséges adapter kábelt, írjon nekünk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll.


Engedélyezze a Javascript használatát, hogy. ISO csatlakozó kábelek. Cikkszám: SONY16P13C. Válogass a Jófogás. Keresett szöveg: iso csatlakozó (Termék) iso csatlakozó (3). Kapcsolódó keresések: autóhifi. Gyere és nézz körül ! Pioneer 16pin csatlakozó (16P). Daniella cikkszám:SOMISO2. Gyártó:Somogyi. Kábel hossza: m. JVC KD LX, KD MX- fejegységekhez kábel köteg. A csatlakozó kábelköteg tartalmazza a táp és a hangszóró kábeleket is.


Iso csatlakozó

Iso csatlakozók, Átalakító kábelek. Minden kereskedelmi forgalomban kapható autórádió ISO. Sal csatlakozó, 2xiso aljzat autórádióhoz.


Szórakoztató elektronika vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Iso ÁtalakÍtÓk beszerelése, vásárlása. Készleten van Kiskereskedelmi ár. Nettó: 78Ft).


Oldal kiválasztása. Autórádió csatlakozó. FA-t plusz szállítási díj. Rendelj autohifi kelléket még. Táp és hangszóró apa. Hasonló termékek. HANGSZÓRÓ PÁR. Szállítási díj: 1. Kívánságlistára teszem. A csomagban az érintkezők mellékelve. Garancia: hónap. Elérhetőség: kifutott termék. Alpine iso szabványos csatlakozó :Alpine autórádiók iso szabványos bekötéséhez! Ezen csatlakozó segítségével a legtöbb Alpine autórádió könnyedén.


Iso csatlakozó

A termék egy univerzális autóhifi csatlakozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.