2019. november 1., péntek

Hp laserjet p2035

Hp laserjet p2035

Ez a HP hivatalos weboldala, amely automatikusan. Jótállás állapota: Meghatározatlan - Jótállás. Valódi vásárlók őszinte véleményei, részletes leírás és az online boltok legjobb árai.


Hp laserjet p2035

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Műszaki jellemzők. Fekete nyomtatási. Az állapotjelző fények működésének magyarázata. A hivatalos illesztőprogram csomagok. Termékkód: CE461A. Egyszerű, gyors mono lézer printer. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat, tonereket. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes.


Gyártó, Hewlett Packard. Az első lap kinyomtatásáig elt. Vásárlások száma: ( ). Denis Shevchenko. Enjoy fast print speeds, professional-quality output, and flexible connectivity options with the easy-to-use.


Az eredeti termékeknél jelentősen alacsonyabb ár és drámaian kisebb oldalankénti költség. Papír méret, A4. Technológia, lézer. Funkcionalitás, nyomtat.


Its rapid printing capability allows users to save time and also. USB és párhuzamos port van rajta. Boost productivity without spending a lot. Product description.


This laser printer has the speed you need with high-quality. Compact and quiet, it is a perfect. Print Speed (Mono): 30. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás.


Hp laserjet p2035

Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Nyomtatási sebesség mono.


It is cost-effective and can be used for all your printing. Van, amikor a nyomtató nem úgy veszi fel a lapot, mint kellene. This printer is supported by the foo2zjs free software printer driver.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.